MAMA MI JE ZATRUDNELA SA DEČKOM: Bizarna ispovest mlade devojke kojoj je majka napravila PAKAO, a evo kako im se OSVETILA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

šok

MAMA MI JE ZATRUDNELA SA DEČKOM: Bizarna ispovest mlade devojke kojoj je majka napravila PAKAO, a evo kako im se OSVETILA! (VIDEO)

Ludi svet -

Amerikanka je šokantne vesti saznala od majke, a nakon toga prekinula je svaki kontakt s tajnim ljubavnicima. Ne planira osvetu, a svoje je iskustvo ispričala na TikToku.

devojka
foto: Printscreen / TikTok

Amerikanka Vanesa iskusila je nešto što joj je razorilo porodične odnose zauvek i uništilo odnos s majkom. Njena mama je zatrudnela s njenim dečkom.

- Nisam mogla da verujem kad mi je priznala šta su učinili - ispričala je Vanesa u TikTok videu svoju neverovatnu priču.

@julesv0923 Story time on how I found out my mom and boyfriend were sleeping together #fyp #cheater #heartbroken #family #storytime ♬ you broke me first - Tate McRae

Naime, nakon što je na snagu stupila zabrana abortusa u Americi, Vanesa je iz Meksika s putovanja nazvala bliske ženske osobe da proveri da li su dobro. Majka je uznemireno plakala, no Vanesa je smatrala da je to normalna reakcija na takvu vest.

Nakon dva dana, Vanesa se ponovno čula s mamom koja je bila još uznemirenija - i pritisla je da joj kaže što se događa.

- Šokirano sam je pitala da mi ponovi, a ona mi je samo rekla da je dete Džonovo.

Vanesa se vratila ranije s odmora u Meksiku kako bi se odselila iz stana gde je živela s dečkom, ali svoje stvari nije pronašla.

- Sklonio je sve moje stvari kako bi me naterao da razgovaram s njim. Rekla sam mu da mi sve vrati inače ću ga prijaviti policiji.

Kako kaže, devojka je blokirala i mamu i bivšeg na svim društvenim mrežama i nisu u nikakvom kontaktu.

devojka
foto: Printscreen / TikTok

- Odselila sam se i pokušaću da se oporavim od svega ovoga - rekla je.

Nakon što je ispričala svoju priču na društvenim mrežama kaže da su joj se javile brojne žene koje su se zabavljale s njenim dečkom dok su bili zajedno, a toga nisu bile svesne. Kaže da je jedna čak bila i u vezi s njim.

Vanesu su mnogi na društvenim mrežama upitali da li se osvetila mami i bivšem, na šta je ona odgovorila da smatra da nije na njoj da im se osvećuje, već da će karma odraditi svoje.

- Ne dajte da vam iko uništi vašu dobrotu, mir i blagostanje - napisala je.

(Kurir.rs / 24 sata)

Bonus video:

00:11

Marijana Zonjić rekla da je Dalila trudna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track