DOŠLA NA VENČANJE, A MLADOŽENJE NIJE BILO! Život joj se pretvorio u noćnu moru, pa je napravila RADIKALAN POTEZ koji se PREPRIČAVA
Foto: Profimedia

imala rezervni plan

DOŠLA NA VENČANJE, A MLADOŽENJE NIJE BILO! Život joj se pretvorio u noćnu moru, pa je napravila RADIKALAN POTEZ koji se PREPRIČAVA

Žena -

Venčanja donose brojne stresove i nepredviđene situacije. Ma koliko se trudili da sve isplaniramo, uvek nešto pođe naopako i potpuno suprotno onome što smo se nadali. Ipak, ono na šta svakako nijedan budući mladoženja, a ni mlada, ne očekuju jeste da ih partner ostavi pred samu svadbu.

Upravo takvu sudbinu doživela je Kejli Sted, devojka iz Svonzija u Ujedinjenom Kraljevstvu. Naime, samo nekoliko sati pred venčanje, Keli je ostavio partner sa kojim je bila četiri godine. Kako sve sve odigralo ranom zorom, a sve je već bilo spremno za venčanje i veliku proslavu, nesuđena mlada rešila je da ništa ne otkazuje.

burma, suze, venčanje
foto: Profimedia

Uprkos tome što joj je slomio srce i što je bila potpuno skrhana bolom, ona se pojavila u hotelu u kom je bila zakazana proslava i rešila je da se sa prijateljima i porodicom provede bolje nego ikada.

Keli je sve radila prema protokolu. Ušla je sama u salu, držala govor zvanicama, sekla tortu, čak je i uživala u prvom plesu, doduše, bez mladoženje. Njoj su se tokom prvog plesa pridružila braća i otac, a u salu je ušla pevajući numeru "Good as Hell".

Venčanje
foto: Profimedia

Keli nije dopustila da drugi vide kako je slomljena nakon fijaska koji joj je priredio sada već bivši partner. Iako je morala da otkaže medeni mesec, ne žali ni za čim. Imala je odličnu zabavu, tako da novac nije propao.

Keli danas živi sama i još nije spremna za novu ljubav. Ipak, proći će još neko vreme dok se ne oporavi od šoka. Dok sumira utiske propale ljubavi, njeni prijatelji pokazali su da uvek može da računa na njih.

(Kurir.rs / Srećna)

Bonus video:

00:13

Svadba Đokovića drugi dan, pogledajte sav taj raskoš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track