NOVOPEČENA MAJKA OTIŠLA OD KUĆE JER SU JOJ MUŽ I SVEKRVA POJELI VEČERU DOK JE DOJILA: Došla je da pomogne, a samo pravi PROBLEME!
Foto: Profimedia

PREKIPELO JOJ

NOVOPEČENA MAJKA OTIŠLA OD KUĆE JER SU JOJ MUŽ I SVEKRVA POJELI VEČERU DOK JE DOJILA: Došla je da pomogne, a samo pravi PROBLEME!

Ludi svet -

Odnos svekrva i "novih" žena svojih sinova ume da bude popričično netrpljev, a priču koju je podelila ova dama na svom Redit nalogu sve je bacila u razmišljanje. Nakon rođenja deteta, njena svekrva se uselila kod njih da 'pomaže', ali majka se žali da je samo stvarala probleme.

Svekrva
foto: Profimedia

Ogorčena majka otišla je od kuće nakon što su njen suprug i svekrva večerali dok je dojila novorođenče u drugoj sobi. Iskazujući svoju frustraciju na Reditu, novopečena mama (32), rekla je da se njena svekrva preselila kod njih da 'pomogne' nakon što joj se dete rodilo, ali je samo izazvala probleme.

svekrva
foto: Profimedia

Jedne večeri, kaže, nije došla u blagovaonu na vrijeme za večeru zbog dojenja, o oni joj nisu ništa ostavili; što je umornu ženu gurnuo preko ruba pa se s bebom odvezla svojoj majci, kako prenosi Daily Mail.

- Svekrva kampira u dnevnoj sobi i poziva ljude k sebi, te radi nered u kući. Nisam rekla ništa jer bi me muž počeo grditi govoreći da je njegova mama tu da pomogne i da joj trebam biti zahvalna - napisala je frustrirana supruga. - Bavim se hranjenjem, menjanjem pelena, čišćenjem, brisanjem. Spavam samo nekoliko sati, tako da mama mog muža baš i ne pomaže oko bebe. Ali pomislila sam u sebi: 'Pa, ona bar kuva za nas - objasnila je ona.

raskid, svekrva
foto: Profimedia

A kada je majka pitala gde joj je porcija uveče, muž je odgovorio da je verovatno na šporetu, pre nego što joj je svekrva rekla da joj nije ostavila večeru jer je "kasnila i bila je i nije bila za stolom na vreme"

- Izgubila sam živce i vikala da nahranim sina, tako da sam, naravno, bila gladna, zapravo umirala sam od gladi. Slegla je ramenima i rekla da nije ona kriva što se nisam pojavio na večeri, ali je znala da sam sa sinom i da ništa ne jedem - rekla je ona, zbog čega njen suprug zamolio je da ne povisi ton pre nego što preraste u žestoku svađu između njih.

ljutnja, svađa, par koji se svađa
foto: Shutterstock

- Otišla sam u spavaću sobu, spakovala torbu za sebe i sina, pozvala brata da dođe i odvede me kod majke, a muž me odbrusio dok sam odlazila - rekla je ona i dodala da je bio detinjast.

Mama je priznala da ju je muž zvao 'non-stop', zahtevao da se vrati i slao joj ljutite poruke, nazivajući je ludom. Nakon što mu je poslala slike njihovog sina, on joj je poslao slike na kojima on i njegova mama zajedno kuvaju večeru.

Mama je na platformi pitala da li greši i mnoge mame su je zasipale podrškom, dok su druge rekle da bi trebalo da prestane da drži sina podalje od njegovog tate.

- Dojenje na prazan stomak. To je kao fizički posao. Trebalo je da vas čeka gomila hrane - napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao - Vaša svekrva ne mari za vas. Recite svom mužu da počne da vas podržava umesto da se pretvara u bebu kojoj je potrebna majka.

majka, sin
foto: Profimedia

Onima koji su rekli da nije trebalo da ode, rekla je da stoji čvrsto i da će ostati sa svojom majkom i uživati u malo pažnje. "Nisam mogla da dobijem ovaj tretman u svom domu", napisala je. „Što se tiče mog muža, on može da dođe kod moje mame ako toliko želi da vidi sina, ali sumnjam da hoće jer je veoma ponosna osoba i to bi moglo da povredi njegov ego.

(Kurir.rs / Večernji.hr)

Bonus video:

01:34

PALA PRVA JEDINICA U MAJKAMA I SNAJKAMA! Dvolična svekrva iza Radicinih leđa izogovarala jelo, a u lice joj rekla da je PRELEPO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track