ŠOK, POJAVIO SE ČIPS SA UKUSOM VAGINE: Kada ga probate, prisetićete se svojih NAJLUĐIH ljubavnih avantura, a tek što mu je CENA!
Foto: Printscreen/TikTok

ljudi zbunjeni

ŠOK, POJAVIO SE ČIPS SA UKUSOM VAGINE: Kada ga probate, prisetićete se svojih NAJLUĐIH ljubavnih avantura, a tek što mu je CENA!

Ludi svet -

Kompanija "Chazz" iz Litvanije koja je proizvela čips s ukusom vagine tvrdi da su pokrenuli za ovaj proizvod zbog nedostatka seksa među milenijalcima.

čips, čips sa ukusom vagine
foto: Printscreen/TikTok

U saopštenju stoji da su "ovaj katastrofalan trend shvatili vrlo lično", a firma se poziva na istraživanje koje sugeriše da "milenijalci imaju tri puta manje seksa nego što su imali njihovi roditelji u njihovom dobu".

"Nakon što ga probate, prisetićete se svojih najluđih ljubavnih avantura, svoje prve prave ljubavi", piše na službenoj stranici kompanije, piše Daily Star.

1 / 3 Foto: Printscreen/TikTok

Čips možete i pokloniti partneru "za početak romantične večeri". Cena je 1,170 dinara (9,99 evra) i distributira se samo u Evropi. Međutim, nisu svi oduševljeni čipsom.

"Voleo bih da mislim da je to šala, ali bojim se da nije", "Ne mogu čak ni da shvatim kome misle to da prodaju. A, neću ni pokušavati da razmišljam o aromi", bili su neki od komentara.

Ovo su sastojci čipsa: 56% krompira, biljnog ulja, maltodekstrina, soli, luka, belog luka, šećera, pavlaka u prahu, ekstrakta kvasca, prirodne arome, regulatora kiselosti (natrijumov acetat), limun u prahu (limunov sok u prahu, prirodna aroma), peršun, crnog biber, prirodna aroma pavlake, antioksidans (limunska kiselina), lovorov list.

Što se tiče ostalih proizvoda ove kompanije stiče se utisak da su ostali proizvodi relativno normalni, mada imaju i ukuse koktela.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track