BLUD I RAZVRAT TAJKUNA KOG ZOVU AUSTRALIJSKI HJU HEFNER: Sve puca od seksi ORGIJA, ovako se postaje DEVOJKA ovog oženjenog lovana
Foto: instagram, traversbeynonofficial

au

BLUD I RAZVRAT TAJKUNA KOG ZOVU AUSTRALIJSKI HJU HEFNER: Sve puca od seksi ORGIJA, ovako se postaje DEVOJKA ovog oženjenog lovana

Ludi svet -

Travers Bejnon je s godinama postao poznatiji kao Kendimen (Candyman), a ovaj Australijanac je postao uzor jednog dela muškaraca koji maštaju o tome da žive poput njega.

Travers Kendimen Bejnon
foto: Printskrin/Instagram

Osim što je bivši igrač američkog fudbala i model, on je direktor "Freechoice Tobaccoa" koji su mu ostavili roditelji i ultimativni australijski plejboj. Nazivaju ga Hjuom Hefnerom Australije, što je Bejnona podstaklo na osnivanje australijske verzije Plejbojeve vile.

Bejnon se proslavio priređivanjem divljih zabava, druženjem s seksi ženama i svojom ljubavlju prema skupim stvarima. Primer njegovog skupog ukusa je i njegov ogromni vozni park.

Ovaj magnat kao najvredniju stvar koju poseduje ističe svoju Kendimen vilu, s ogromnim bazenom na kom održava lude zabave sa mnogo žena koje umeju da se pretvore u još luđe orgije.

travers bejnon
foto: Instagram, traversbeynonofficial

Sve to redovno dokumentuje na društvenim mrežama (bar dok mu slike na Instagramu ne skine sama aplikacija zbog opscenosti). U braku je s Tešom Benjon i to je njegov drugi brak, ali u javnosti redovno pokazuje i svoje devojke. Ima 4 dece, dvoje sa Tešom i dvoje, Valentina i Lučijanu iz braka sa bivšom Mis sveta Ninbet Himenez Lil.

Međutim, njegove praticoe ne zanima toliko njegova porodica koliko njegove devojke kojih ima mnogo u Kendimen vili, a on se hvalio time da ga je zaskočilo njih 10 ili 12 i da njegova žena nije mogla da ga vidi od svog tog mesa.

Travers Bejnon
foto: instagram, traversbeynonofficial

"Vikendom do 30 žena dođe kod nas, a mojoj ženi se to sviđa. Apsolutno je uključena u sve što se događa", rekao je, a nedavno je povodom 50. rođendana (rođen je 6. mart 1972. godine) napravio žurku gde je navodno bilo 150 žena koje su ludovale i orgijale zajedno sa slavljenikom. Teško mu je pala pauza zbog korone, pa je rešio da nastavi sa raskalašnim žurkama.

Travers Bejnon, ljubavnice, Milijarder
foto: Instagram

Ali to nije sve. Ovaj bogataš na svom sajtu osim dela gde prodaje garderobu, ima deo posvećen vili gde i gde je pokazao svo svoje bogatstvo, ali jedan deo je posebno privukao pažnju - prijava za njegovu buduću devojku i pravila su... pa... poprilično jasna.

1 / 25 Foto: Instagram

Morate da budete seksi, da se stalno doterujete i dobijate džeparac, ali ne smete da budete u vezi već isključivo na raspolaganju samo australijskom Hju Hefneru.

Kendimen, pravila za devojku, Travers Bejnon, Travers Kendimen Bejnon
foto: Printscreen/Candyman

Evo celog "oglasa" za devojku i šta sve bogataš traži:

"Biti nečija devojka se ne razlikuje mnogo od novog udvaranja između bilo koje druge 2 osobe. Nakon podnošenja prijave,Travers će uspostaviti prvi kontakt putem Instagrama. Ako postoji međusobna veza/privlačnost, Travers će vas pozvati na vikend, nedelju ili čak mesec dana (u zavisnosti od toga da li živite u Australiji ili u inostranstvu).

Sva putovanja, letovi i transferi biće plaćeni. Ako je potrebna australijska viza, to će biti o vašem trošku i nadoknađeno kada stignete. Na osnovu toga kako se skapirate sa Traversom i drugim devojkam tokom vaše posete, to će odrediti da li ćete biti pozvani ponovo na duži period ili ćete ih ponovo posetiti da biste dalje razvili vezu. (Niša devojka sa najdužim stažom ovde, došla je na vikend, a zatim se uselila sledećeg petka i od tada živi u vili, 4+ godine)."

Kendimen, pravila za devojku, Travers Bejnon, Travers Kendimen Bejnon
foto: Printscreen/Candyman

Zatim kreću pravi uslovi.

"Da biste bili devojka gospodina Bejnona zvanog Kendimen, ne samo da morate biti privlačni da bi vas smatrali jednom, već morate biti zabavna, živahna, otvorena, spontana, avanturistička i puna poštovanja prema svima. Travers promoviše snažno porodično jedinstvo u kući. (Drama nije dobrodošla u bilo kom trenutku).

Prirodno ćete se naviknuti na finije stvari u životu kao što su dizajnerska odeća i aksesoari, putovanja po svetu sa 5 zvezdica, skupi automobili i nakit, fini restorani i ekskluzivne privatne zabave."

Kendimen, pravila za devojku, Travers Bejnon, Travers Kendimen Bejnon
foto: Printscreen/Candyman

"Veoma je važno da održavate svoj izgled i prezentovanje: to će uključivati održavanje noktiju, frizuru, održavanje preplanule boje, šminkanje po visokom standardu, modernu odeću, dobru ishranu i održavanje forme o čemu će se pobrinuti g. Bejnon, dobićete dodatni iznos od 100,00 do 500,00 dolara nedeljno za trošenje.

Budući da je važan biznismen, gospodin Bejnon je redovno pozvan na velike društvene događaje kojima ćete prisustvovati sa njim. U ovim prilikama ili u javnosti očekujete da ćete izgledati najbolje što možete. Travers je proveo 10 godina u svetu mode i ima iskustvo i jedinstven način stilizovanja koji će vam pomoći da ostvarite svoj puni potencijal.

Kendimen, pravila za devojku, Travers Bejnon, Travers Kendimen Bejnon
foto: Printscreen/Candyman

Noćni aranžmani za spavanje se sastoje od glavne spavaće sobe koja ima tri spojena bračna kreveta koje Travers deli sa devojkama svake noći.

Da biste bili uspešni u tome da budete sledeća KEndimenova devojka, neophodno je da pokažete sledeće atribute:

  • Mora biti 100 posto od poverenja
  • Totalno lojalna
  • Osoba od poverenja
  • Traži se istinska veza
  • Da hoće da pomogne oko vile
  • Srećna da se skroz preseli u vilu

Ono što ga odbija:

  • Da je trenutno u vezi
  • Veza sa bilo kim drugim van vile dok živi u vili

Ako vas ovo zanima, popunite donji obrazac za prijavu za ovu priliku da jednom u životu postanete sledeća Kendimenova devojka. Ako Travers misli da imate potencijal da postanete sledeća devojka, onda ćete biti pozvani da provedete vikend u vili sa njim i drugim devojkama. Vaši letovi će biti plaćeni i Traversov lični vozač će vas pokupiti sa aerodroma."

Eto. Sami procenite na šta liče ovi uslovi. Bogati, oženjeni Kendimen ostaje da partija i orgija sa mnogo lepih žena uživajući u svom bogatstvu i svi prednostima koje ono pruža.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:08

OVERILA ROĐENOG BRATA SA 2 METKA U ČELO Najsurovija žena ubica iz Srbije: Krala po Jugi, nudila masaže i BRUTALNO UBIJALA BOGATAŠE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja