OTAC PODIGAO ĆERKI NEOBIČAN NADGROBNI SPOMENIK: Radnik mislio da HALUCINIRA kad ga je ugledao! Nećete verovati svojim očima!
Foto: Profimedia, Twitter/amebina_beba

NEVEROVATNO

OTAC PODIGAO ĆERKI NEOBIČAN NADGROBNI SPOMENIK: Radnik mislio da HALUCINIRA kad ga je ugledao! Nećete verovati svojim očima!

Ludi svet -

Prolaznici su na jednom ruskom groblju u gradu Ufi uočili u najmanju ruku neobičan nadgrobni spomenik, koji izaziva poglede svakog ko prođe pored njega.

On je u obliku Ajfon telefona, a podignut je mladoj devojici koja je stradala u saobraćajnoj nesreći 2016. godine, Riti Šamijevoj. Naručio ga je Ritin otac, Rais, a osim informacije da je volela da putuje i da je imala prijatelje u Nemačkoj, sve ostalo o pokojnici je misterija i nepoznanica.

Radnik na groblju, Nikolaj Jevdokimov, izjavio je za tamošnje medije da je pomislio da halucinira kada je video spomenik.

- Odakle se američki pametni telefon pojavio na našem groblju? Toliko je ogroman, bio sam iznenađen. Video sam mnogo spomenika, ali ovo ne - rekao je.

Kamenorezac koji je napravio ovaj pomalo bizarni spomenik još uvek nije poznat, ali se sumnja na jednu firmu iz Novosibirska, koja je već imala slične radove.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:48

Slavko Mijović groblje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track