MARKO IZNENADA DOŠAO KUĆI I ZATEKAO SVOJU GOLU DEVOJKU: Kad je video s kim je ULETELA U KREVET smučio mu se život! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

Da li je moguće?

MARKO IZNENADA DOŠAO KUĆI I ZATEKAO SVOJU GOLU DEVOJKU: Kad je video s kim je ULETELA U KREVET smučio mu se život! (VIDEO)

Ludi svet -

Marko Čavez postao je viralan kada je na društvenoj mreži TikTok ispričao kako je svoju, sada već bivšu, devojku uhvatio u krevetu sa svojim roditeljima.

On je ispričao kako je njihova veza bila zaista dobra i da je mislio da je sve oišlo u pravom smeru, kada je jednog dana rešio da pobegne sa poslednjeg časa u školi.

- Odlučio sam da ne odem na poslednji čas u školi, vratio sam se kući i zatekao njih troje gole u sobi. Zamislite, ugledate devojku i roditelje potpuno gole. Kunem se, nikad nisam osetio ovako nešto. Hteo sam da umrem i poželeo sam da zaplačem - požalio se mladić i rekao da su njegovi roditelji i partnerka sve negirali.

- Kada su mi rekli: “Nije ono što izgleda”. Mislim se, pa šta bi mogli goli da radite onda? Ako ste imali m*da da to uradite, skupite ih sada i prihvatite to - kazao je ogročeni momak.

U drugom snimku je objasnio da je raskinuo sa devojkom i napustio roditelje, a morao je da ide na psihoterapije da bi pričao o tome što se dogodilo.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track