OVAKAV NAPAD LJUBOMORE SVET NIJE VIDEO: Sraman ispad RAZJARENOG MUŽA! Nasrnuo NA MAĐIONIČARA zbog trika s njegovom ženom (VIDEO)
Foto: TikTok/thebenmurphy_

LJUDI PRENERAŽENI

OVAKAV NAPAD LJUBOMORE SVET NIJE VIDEO: Sraman ispad RAZJARENOG MUŽA! Nasrnuo NA MAĐIONIČARA zbog trika s njegovom ženom (VIDEO)

Ludi svet -

Ben Marfi, australijski iluzionista, podelio je na društvenim mrežama šta ga je snašlo tokom krstarenja početkom meseca.

Marfija je fizički napao ljubomorni suprug žene koja se dobrovoljno prijavila za učestvovanje u triku pod nazivom "Kiss Card", a incident je usledio u trenutku kada se iluzionista licem primakao gospođi kako bi se dotakle karte koje su držali u ustima.

@thebenmurphy_ My assault onboard. Entertainment, comedy, and magic are NOT contact sports. This guest should not have been allowed to enjoy the rest of his cruise. #assault #magician #magic #comedianattacked #violence #cruiseship #cruise #magic #comedian #comedy #domesticviolence #insecure #toxicmasculinity #justice ♬ original sound - The Ben Murphy

Muž je u tom trenutku dojurio i zamahnuo levom rukom prema licu mađioničara, a zatim ga je i odgurnuo ispred šokirane publike i posramljene žene.

"Zabava, komedija i magija nisu kontaktni sportovi", napisao je Marfi na društvenim mrežama i dodao da je predstavu ipak nekako priveo kraju.

"Gledali smo predstavu iz četvrtog reda i ostali zgroženi ljutnjom koju je taj čovek prikazao. Šok na tvom licu, kao i na licu njegove partnerke bio je i te kako stvaran.

Bilo nam je jako žao zbog njihovog deteta koje je takođe svedočilo tom neprihvatljivom ponašanju. Svakako bi trebalo da preduzmete dalje radnje", napisala je jedna od svedokinja na Instagramu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:40

LJUBOMORA JE PRERASLA U PSIHOPATOLOŠKI FENOMEN! Psiholog prokomentarisao JEZIVO NASILJE nad sestrom Uki Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track