INOVATIVAN NAČIN UKLANJANJA DLAČICA: Bez bola i deplacije za samo 5 minuta!
Foto: Profimedia / Lev Dolgachov / Alamy / Alamy

INOVATIVAN NAČIN UKLANJANJA DLAČICA: Bez bola i deplacije za samo 5 minuta!

Žena -

Glava vas svaki put zaboli kad pomislite da je vreme za depilaciju. Ne možete da se odlučite da li da odete u salon ili sami to da uradite! Najbolje bi bilo kad bi žene mogle nekako u hodu da obave ovu neprijatnu obavezu! A sada to i mogu, uz inovativan proizvod koji oduševljava žene sve više! Naravno, nije namenjen samo njima, slobodno i muškarci mogu da ga koriste! U pitanju je neverovatan Claviro depilator!

Hangar.rs, Claviro depilator
foto: Promo

Claviro depilator koristi nano-kristalnu tehnologiju koja omogućava dlakama da se grupišu i uklone sa površine dok nežno masirate kožu. Ovaj depilator je sačinjen od superiornog stakla i čestica kristala, tako da mu je površina izuzetno glatka te je koža posle upotrebe ovog uređaja meka i sjajna.

Depilator je bezbedan za upotrebu na rukama, nogama, leđima, grudima, zglobovima i bikini zoni. Treba vam samo 5 minuta! Sve što treba da uradite jeste da trljate ovaj depilator po koži kružnim pokretima, i to je to!

Hangar.rs, Claviro depilator
foto: Promo

UPUSTVO ZA UPOTREBU:

1. Pre korišćenja Claviro depilatora očistite kožu. Preporučujemo da ga koristite na suvoj ili vlažnoj koži nakon tuširanja. 2. Nežno, kružnim pokretima trljajte željeni deo kože. Postignite glatku kožu bez dlačica za manje od 5 minuta! 3. Isperite kožu toplom vodom kako bi uklonili dlačice i mrtve ćelije sa kože. 4. Nakon tretmana na kožu nanesite losion/kremu za telo. Claviro depilator operite toplom vodom i ostavite da se prosuši.

Za savršeno glatku kožu poručite Claviro depilator OVDE po ceni od 2.990 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track