BIZARNO! OVA MAJKA 12-ORO DECE DAJE HRANU KOJU PRIPREMA U BAZENU: "Ovo je odvratno, ovako se hrane PSI" (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

svi misle da je odvratna

BIZARNO! OVA MAJKA 12-ORO DECE DAJE HRANU KOJU PRIPREMA U BAZENU: "Ovo je odvratno, ovako se hrane PSI" (VIDEO)

Ludi svet -

Ališa Doherti je majka 12-oro dece koja je odlučila da na svojim profilima na društvenim mrežama pokaže svoju 13-očlanu porodicu. Deleći objave na internetu, Ališa je otkrila kako hrani svoju decu hranom koju priprema u bazenu za bebe, bez ikakvog pribora ili salveta.

Zbog toga je naišla na veliku osudu u javnosti, pa je u komentarima označena kao "podla" i "odvratna".

@doughertydozen #NachoPool went viral and made it to the #NYPost so I thought I’d share the #BehindTheScenes (that’s Dash and Jason on the side helping me!) #Nachos ♬ original sound - Dougherty Dozen

Ova mama ima 42 godine i sa svojim mužem, koji je stariji dve godine, ima četvoro svoje dece i osmoro usvojene dece. Redovno objavljuje o svom životu na "TikTok" profilu @doughertydozen, gde ima više od šest miliona pratilaca. Bes je izazvala kada je dala deci da se skupe oko bazena za bebe i jedu rukama hranu koju je pripremala. Taj video ima više od tri miliona pregleda.

Ališa Doherti
foto: Printskin TikTok

Pored snimanja kako priprema jednu porodičnu večeru ili ručak, Ališa snima i momente kao što je slaganje opranog veša, koje ređa u 12 kolona ili druge svakodnevne situacije.

Komentari su se sam skupljali, ali nažalost, pozitivni komentari poput "svaka čast" ili "ovo deluje zabavno" izgubili su se među komentarima poput "ovo ne deluje čisto"; " odvratno"; "ovako se hrane psi"; "hrana na dnu je bačena", prenosi "Dailymail.com".

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

00:15

Karleuša uskočila u BAZEN u šljokičastom kombinezonu, a grudi prekrila samo SLOVIMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track