Najnovije vesti

MOGLA JE DA SE ZAKUNE DA JE U VEZI SA MUŠKARCEM: Gorka i BIZARNA istina je bila ŠOK za nju, ceo slučaj završio na sudu!
Ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok

kakva priča!

MOGLA JE DA SE ZAKUNE DA JE U VEZI SA MUŠKARCEM: Gorka i BIZARNA istina je bila ŠOK za nju, ceo slučaj završio na sudu!

Ludi svet

Jedna žena iz Velike Britanije je uspela da ubedi svoju partnerku da je muškarac. Zajedno su provele dve godine, a onda je otkrivena neprijatna istina. Cela ova priča je završila u utorak na sudu u Kembridžu u Velikoj Britaniji.

Telegraf piše da se 40-godišnja Blejd Silvano tereti da je izvela "sofisticiranu" prevaru kako bi svoju partnerku uverila da je muškarac.

Porotnici su na održanom ročištu saznali da su se Blejd Silvano i njena partnerka 2016. godine upoznale preko internet stranice za traženje partnera, da su se dva puta upustile u seksualne odnose i da su razgovarale o venčanju.

Smatra se da je Blejd Silvano u partnerku penetrirala pomoću "nepoznatog predmeta" te da tokom odnosa nije skidala majicu i bokserice. Na sudu se moglo čuti i da je navodno partnerku naterala da tokom seksa nosi povez preko očiju te da joj nije dopustila da je dodiruje.

Nakon dve godine, partnerka optužene, koja je Blejd Silvano tokom ročišta oslovljavala sa "on", saznala je preko društvene mreže Fejsbuk da je Blejd Silvano zapravo - žena.

"Mogla sam slobodno da pomeram ruke, dodirujem njegova leđa i područje oko rebara. Nikada nisam mogla da stavim ruke ispod njegove majice ili ispod njegovih bokserica. Svaki put bi me odbio, odgurnuo bi me. Na meni je koristio igračke za seks. Drugo mi nije bilo dopušteno", rekla je partnerka optužene.

Blejd Silvano je odbacila optužbe da je dva puta nasilno penetrirala u svoju partnerku.

Partnerka optužene rekla je da joj je Blejd Silvano rekla da se preziva Mendez te da nije pristala na vezu sa ženom. Navodna je žrtva tokom ročišta odbacila tvrdnju da su ona i Blejd Silvano "igrale uloge" te da se radilo o ispunjavanju "maštarija".

Partnerka optužene opovrgnula je tvrdnje da je sa Blejd Silvano komunicirala isključivo putem video-poziva i SMS poruka te da se nikada nisu uživo upoznale.

Blejd Silvano je svojoj partnerki rekla da je bila veterinarka u britanskoj vojsci. Silvano i njena partnerka je trebalo jednom da odu na svečanu večeru za oficire britanske vojske ali Silvano je taj susret otkazala jer ju je navodno povredila krava.

"Rekao je da ga je povredila krava. Nakon što je otišao u bolnicu, poslao mi je fotografiju svoje uzdignute noge", rekla je partnerka optužene.

Na sudu se moglo čuti i da su Silvano i njena partnerka planirale venčanje ali odbrana je rekla da je to sve bio deo igre uloga. Partnerka optužene rekla je sudu da je otišla da isproba venčanicu te da je fotografiju sebe u njoj poslala Silvano.

Suđenje se nastavlja.

(Kurir.rs/B92)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja