TUČA U BIOSKOPU NAKON PROJEKCIJE FILMA "BARBI" Žena dobila CIPELU U GLAVU! Nastao neviđeni KARAMBOL, a OVO je razlog (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

CIRKUS

TUČA U BIOSKOPU NAKON PROJEKCIJE FILMA "BARBI" Žena dobila CIPELU U GLAVU! Nastao neviđeni KARAMBOL, a OVO je razlog (VIDEO)

Ludi svet -

Dve žene ušle su u kraći fizički obračun tek što se pre neki dan u jednom od tržnih centara u Sao Paulu završila projekcija filma "Barbi".

Guranje je na vreme zaustavio neki muškarac, a snimak je potvrdio da je napadnuta devojka svojoj suparnici uzvratila udarcem cipelom.

Incident je telefonom zabeležila mlada tiktokerka Sofija Fereira, a brazilski mediji u međuvremenu su preneli šta je na svom profilu na Tviteru napisala Melise Karoline, devojka koja se predstavila kao žrtva napada razjarene gospođe.

"Otišla sam da pogledam 'Barbi' u ranijem terminu, u 16 sati. Zakasnila sam u bioskop, a kada sam došla do svog sedišta, već ga je zauzela neka porodica. Puna dva minuta sam stajala i čekala da se makne, ali napetost je usledila kada sam se požalila na detetovo ponašanje."

"To dete je tokom projekcije glasno razgovaralo s majkom, a u jednom trenutku je upalilo mobilni i počelo da gleda snimke s Jutjuba. Nakon što sam se požalila, porodica me verbalno napala i grubo izvređala", napisala je Karoline na Tviteru i dodala:

"Nisam nikoga psovala, samo sam htela u miru da pogledam film. Nisam tražila svađu, nisam povisila ton. Poveli su sa sobom dete koje ne zna da se ponaša u bioskopu, a iz ponašanja njegove bake, jasno je i zašto", navela je Melisa.

Brazilski mediji preneli su i šta su zaključili iz snimka, a čini se da je detetova baka suparnicu optužila da joj je izvređala unuče.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

02:51

PREKINUTA PROMOCIJA NA PREMIJERI FILMA BARBI! Brat Sofije Milošević OTKIDAO GLAVE barbikama, a Angelina pričala o ČUDNIM igračkama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track