ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI KADA VIDITE KOLIKO ZARAĐUJU TIKTOKERI! Svaka objava ima svoju cenu, a najbolji uzimaju MILIONE
Foto: Printscreen Tiktok

MOŽDA NISTE ZNALI

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI KADA VIDITE KOLIKO ZARAĐUJU TIKTOKERI! Svaka objava ima svoju cenu, a najbolji uzimaju MILIONE

Zanimljivosti -

TikTok je od svog pojavljivanja psotigao veliki uspeh, a trenutno je jedna od najpopularnijih društvenih mreža. Mnoge od njegovih najvećih zvezda došle su niotkuda, ali su postale slavne stvarajući sveže, zanimljive i zanimljive video snimke.

Kada ste poznati na TikTok-u, možete zaraditi velike pare. Pored toga, pozvani ste da učestvujete u unosnim poslovima i saradnji sa brendovima. Slava takođe otvara druga vrata, kao što je grananje u druge profesije kao što su pevanje, objavljivanje robe i izgradnja imperije brenda.

Koliko zapravo zarađuju TikTok zvezde?

evri, euro, novac u rukama, novac, pare
foto: Shutterstock

Kako je ova mreža postala veoma unosna, sve više ljudi odlučuje se da otvori svoj profil tamo. Na osnovu procena koliko su influenseri naplatili jednu sponzorsku objavu na svom profilu u 2022. godini, napravljena je lista, a cifre koje zarađuju su basoslovne.

1. Khabi Lame

Khabi Lame je prava senzacija na društvenim mrežama, a njegovo TikTok putovanje počelo je kada je izgubio posao 2020. na vrhuncu pandemije COVID-19.

@khaby.lame And be sure to recycle ! We have only one Earth ! ? #learnfromkhaby #comic ♬ suono originale - Khabane lame

Brzo je postao viralan zahvaljujući sarkastičnom ismevanju smešnih video snimaka o trikovima i njegovom prepoznatljivom mrtvom izrazu lica, bez ijedne reči. Njegova neto vrednost se procenjuje na 15 miliona dolara.

2. Charli Damelio

Charli Damelio stekla je veliku slavu zahvaljujući svojim plesnim veštinama. Njene koreografije brzo su postale viralne na mreži i zahvaljujući tome se dobro kotirala među sponzorima. Njena neto vrednost procenjena je na oko 20 miliona dolara.

3. Adison Rae

Adison Rae je plesačica koje je stekla veliku slavu zahvaljujući svojim videima u kojima pokazuje nove koreografije. Otkako je stekao slavu na TikToku, Addison je objavila svoj debitantski singl "Obsessed", a sada se bavi i glumom. Njena neto vrednost procenjuje se na 15 miliona dolara.

@willsmith This is what actually happened to Trevor ;-) ? @Gio Masters @Venom ♬ original sound - Will Smith

Za njima slede i poznate ličnosti kao što su: Vil Smit, Kimberli Loaiza, Diksi D'Amelio, Spenser P. Najt, Loren Grej, Dominik Lipa, Rok, Džejson Derulo, Burak Ozdemir, BTS, Majkl Li, Kris Kolins, Bili Ajliš, Džodžo Siva, Alina Kim, Selena Gomez.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:03

TIKTOK JE MOGUĆE ZABRANITI U SRBIJI! Stručnjak smatra: To neće zaustaviti decu, OVA OPCIJA JE JEDINO REŠENJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track