DEČAK SE MISTERIOZNO RAZBOLJEVAO I NIJE MU BILO LEKA: Onda su pregledali noćne kamere u bolnici i saznali UŽASNU istinu (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

MONSTRUOZNO

DEČAK SE MISTERIOZNO RAZBOLJEVAO I NIJE MU BILO LEKA: Onda su pregledali noćne kamere u bolnici i saznali UŽASNU istinu (VIDEO)

Život -

Dečak po imenu Garnet Spirs se konstantno razboljevao, a kako nikako nisu mogli da mu ustanove dijagnozu, kada su nakon njegove smrti lekari pregledali snimke sigurnosnih kamera iz njegove bolničke sobe, imali su šta da vide.

Ovu tragičnu priču iznela je na TikToku korisnica Harvs, koja uglavnom kreaira sadržaj koji se bavi nesvakidašnjim zločinima.

Devet dana nakon Garnetovog rođenja dečak je primljen u bolnicu. Od tada je dečak kontantno bio bolestan i niko nije mogao da ustanovi zašto je mali Garnet u takvom stanju.

Lejsi Spirs, njegova samohrana majka, dokumentovala i na društvenim mrežama objavljivala dečakovo zdravstveno stanje. Napravila je blog gde je objavljivala detalje svoje borbe i pokušavala je da pronađe lek za misterioznu bolest koju je njen sin imao.

Godine 2014, kad je Garnet imao 6 godina, primljen u bolnicu. Lekari ponovo nisu mogli da ustanove šta je uzrok njegove bolesti, ali su uspeli da ublaže simptome i tako se dečak oporavio.

Lekari su nameravali da ga puste iz bolnice. Međutim, kroz samo nekoliko sati Gretovo stanje se pogoršalo i dečak je bez ikakvog upozorenja preminuo.

Osoblje bolnice je bilo očajno, ali i veoma zbunjeno zbog onog što se desilo. Zato su uradili test krvi i pronašli nešto veoma uznemirujuće. Garnet je imao smrtonosne količine natrijuma u krvi i preminuo je od trovanja natrijumom, što je značilo da ga je neko trovao.

Potom su pregledali sigurnosne kamere u bolnici i otkrili šta se dešavalo. Njegova majka Lejsi ga je trovala morkom solju.

Kad je otkriven ovaj zločin, Lejsi je uhapšena i ustanovljeno je da ima Minhauzenov sindrom. Osuđena je na 25 godina zatvora.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:33

OVA BOLEST DVA PUTA ČEŠĆE SE JAVLJA KOD ŽENA NEGO KOD MUŠKARACA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track