IMA VIŠE PLASTIČNIH OPERACIJA NEGO GODINA: Svi se ježe kad je vide, a ona troši BOGATSTVO i ubeđena je da liči NA BARBIKU (FOTO)
Foto: TikTok/dalia_naeem

šokira svojom pojavom

IMA VIŠE PLASTIČNIH OPERACIJA NEGO GODINA: Svi se ježe kad je vide, a ona troši BOGATSTVO i ubeđena je da liči NA BARBIKU (FOTO)

Ludi svet -

Dalia Najem, 29-godišnja televizijska voditeljka i pozorišna glumica iz Bagdada, prikazala je nedavno na društvenim mrežama kako izgleda nakon što se podvrgnula četrdeset i trećem estetskom zahvatu.

Devojka iz Bagdada dosad je, kažu, potrošila pravo bogatstvo na sve te silne operacije, a u raznorazne korekcije upustila se s ciljem da izgleda kao barbika, najpoznatija i najprodavanija lutka na svetu.

Jesu li joj to hirurzi i omogućili, možda je najbolje da procenite sami, ali na TikToku je nedavno bila prisiljena da se suoči s brojnim negativnim kritikama nakon što je jedan od njenih videa postao viralan.

Ipak, Dalia ima na Instagramu i pravu vojsku obožavatelja koji hvale njen izgled i njenu ličnost, pa sve govori u prilog tome da se neće dati pokolebati i da će nastaviti s korekcijama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:31

POISTOVEĆUJEMO SE SA RUŽIČASTIM SVETOM: Sociolog objašnjava uzrok ogromne popularnosti filma barbi! Sve je počelo MNOGO PRE FILMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track