MNOGI IH NE BI POGLEDALI, A OD CENE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Marija Karan ovog leta nosi sandale koje idu UZ SVE (FOTO)
Foto: Instagram/marakaran

DA LI SE VAM SE DOAPADAJU?

MNOGI IH NE BI POGLEDALI, A OD CENE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Marija Karan ovog leta nosi sandale koje idu UZ SVE (FOTO)

Pop kultura -

Naša poznata glumica Marija Karan uživa u životu kakav zamišljaju mnoge žene širom sveta. Nakon što je manje aktivna u glumačkim vodama, Marija je svoje vreme posvetila modi i uživanju u stvarima koje najviše voli.

Ona često objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama na osnovu kojih možemo da vidimo da živi svoj san. Česta putovanja, reklamiranje odeće poznatih brenova i kozmetike ispunjavaju njene dane.

Jednom fotografijom nedavno privukla je pažnju modnih znalaca, koji za Mariju često imaju samo reči hvale kada je stil u pitanju.

Marija se ovog puta odlučila za modernu, pravu letnju kombinaciju lagane suknje u veseloj pink boji, koju je iskombinovala sa jednostavnom belom majicom, ali ono što je mnogima privuklo pažnju bile su zapravo sandale.

Crne kožne sandale brenda Alaia iz najnovije kolekcije leto 2023. koje koštaju nešto više od 1.000 dolara oduševile su ogroman broj njenih pratilaca. Jednostavne sandale sa dva crna kaiša izrađene su od prave prirodne kože zbog čega su idealne za tople dane, jer se u njima noga ne znoji.

Kako su ravne, idealne su za nošenje tokom celog dana, a s obzirom da ih krasi jedan prelepi veliki cirkon u obliku srca, mogu da se savršeno iskombinuju i sa elegantnijim komadima odeće.

Dakle, ako volite udobnost i želite da uživate u svakom koraku ove sandale Marije Karan su idealan izbor za vas.

(Kurir.rs/Glossy)

Bonus video:

02:38

MAKRO ŽESTOKO POTKAČIO GLUMICU: MARIJA KARAN KAO LJUPKA STEVIĆ! Njeno ponašanje za posmatranje i treba da je RAZVLAČE po medijima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track