DA TI SE SMUČI ŽIVOT! Turistkinja nasred ulice u Splitu uradila GNUSNU STVAR: Naslonila se uz zid, spustila suknju, a onda... ŠOK!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

ŠTA SVE NEĆEMO VIDETI

DA TI SE SMUČI ŽIVOT! Turistkinja nasred ulice u Splitu uradila GNUSNU STVAR: Naslonila se uz zid, spustila suknju, a onda... ŠOK!

Ludi svet -

Neprimereno i razuzdano ponašanje u pojedinim hrvatskim gradovima novčano se kažnjava, ali to ne sprečava određene turiste da se bahate. Tako je prošle godine jedan par uhvaćen usred intimnog čina u centru Dubrovnika, a ove je jedna turistikinja uhvaćena na delu, zapravo nedelu. Naime, neko ju je fotografisao dok je urinirala u centru Splita.

Njena fotografija je objavljena na Fejsbuk stranici GetDirekt, a izazvala je zgražavanje i opšte negodovanje korisnika društvenih mreža. Turistkinja je nonšalantno skinula suknju i donji veš i čučnula kako bi obavila nuždu.

"Bože, imaju li ove nove generacije imalo srama", "Sramotno", "Ponižavajuće", "Nema dovoljno javnih toaleta, ali sramota u svakom slučaju", "Dno, ne zna se šta je gore, ovo ili škrabotine po zidu", "Tužno je što se ovakve stvari retko kažnjavaju", samo su neki od komentara na hrvatskim portalima.

S druge strane, mnogi tvrde da su krivac za ovu scenu i gradske vlasti, s obzirom na veoma mali broj javnih toaleta u samom Splitu.

(Kurir.rs/ Mondo)

Bonus video:

01:28

NOVINARKA KURIRA O PODVOĐENJU DEVOJAKA: A gde su batine, a gde je uriniranje, pola od tih devojaka su šišane na ćelavo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track