AVGUST ĆE BITI NAJPAKLENIJI MESEC: Čak 6 planeta ide RETROGRADNO, a Merkur će ZABIBERITI KAO NIKAD! Nijedan znak se neće izvući
Foto: Profimedia

ASTRO PROGNOZA

AVGUST ĆE BITI NAJPAKLENIJI MESEC: Čak 6 planeta ide RETROGRADNO, a Merkur će ZABIBERITI KAO NIKAD! Nijedan znak se neće izvući

Zanimljivosti -

Avgust je tek počeo, ali nam je već pripremio brojna kosmička iznenađenja. Ovog meseca će se čak šest planeta kretati retrogradno, pa nas tako očekuju Saturn, Pluton, Uran, Jupiter i, naravno, izvikani Merkur.

Početkom nedelje retrogradna Venera i Sunce udružili su se s nepredvidivim Uranom i izazvali nagle promene kod svih nas. Možda ćete se suočiti s nekim neočekivanim izazovima, stoga se ne bojte da razmišljate izvan okvira dok se krećete kroz preokrete. Nemojte da žurite s odlukama jer energija retrogradne Venere može neke od ovih poriva da učini prolaznim.

horoskop, venera, rak
foto: Profimedia

Mladi Mesec 16. avgusta je u konjunkciji s retrogradnom Venerom, koja dominira našim ljubavnim životima sledećih nedelja, a ovo može biti korisno vreme da preuzmete inicijativu za rešavanje bilo kakvih dugotrajnih problema u vezi ili sukobljenih želja koje su se pojavile u vašem srcu poslednjih dana. Tako burno, ali s mogućim srećnim ishodom.

23. avgusta je datum koji treba označiti u kalendaru jer je to prvi dan sezone Device, kao i početak retrogradnog Merkura. Sunce u Devici nateraće vas, hteli vi to ili ne, da potpuno prodrmate stvari i pročistite raspored i posložite život. Nažalost, istog dana počinje retrogradni Merkur u Devici, što može otežati jasno sagledavanje svih sitnih detalja života. Budite strpljivi sa sobom i drugima jer ovo je za sada peta planeta koja se pridružila Retrogradnom timu.

plavi mesec
foto: Shutterstock

Mesec završava s isto toliko kosmičke akcije kao što je i počeo. Dana 27. avgusta, strastveni Mars ulazi u Vagu unoseći energiju u društvene situacije i odnose. Dan kasnije, umetnik šoka, Uran, počinje svoju godišnju retrogradnost terajući nas da se pozabavimo nekim od nepredvidljivijih tema, zagonetki i obrta koji su se dogodili unutar kolektiva i naših života tokom proteklih meseci.

Konačno, 30. avgusta imamo snažan pun Mesec u Ribama. Ovo je drugi puni Mesec koji se pojavljuje tokom avgusta, što ga čini posebnim Plavim Mesecom. Sedeći nasuprot pragmatičnom Suncu u Devici, sada je vreme da se oslobodite nekih fantazija kako biste izravnali svoju stvarnost i snove.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track