ŽENA SA NAJVEĆIM JAGODICAMA NA SVETU PROMENILA SVOJ LIČNI OPIS: Svi u neverici gledaju ŠOK transformaciju! "Nemoguće da je to ONA"
Foto: Printscreen/Instagram

DRASTIČNA PROMENA

ŽENA SA NAJVEĆIM JAGODICAMA NA SVETU PROMENILA SVOJ LIČNI OPIS: Svi u neverici gledaju ŠOK transformaciju! "Nemoguće da je to ONA"

Ludi svet -

Anastasija Pokreščuk (34) potpuno se transformisala nakon što je potrošila hiljade na plastične operacije i filere. Kako bi pokazala koliko drugačije izgleda danas, podelila je fotografije snimljene u razmaku od 16 godina.

Anastasija je po zanimanju model iz Kijeva, a fotografiju je objavila na Instagramu. Na tinejdžerskoj fotografiji ima tamnu kovrdžavu kosu, blistavu kožu i prirodnu strukturu lica, ali na nedavno snimljenoj fotografiji Anastasijine jagodice dramatično strče, piše DailyStar.

Pored toga, promenila je i telesnu građu sudeći prema značajno većem dekolteu na nedavnoj fotografiji. Takođe, danas ima pastelno ružičastu kosu, punačke usne, glatku kožu i odvažnu šminku.

Na Anastasijinu objavu na Instagramu reagovalo je više od 4200 ljudi, a komentatori su bili oduševljeni njenom transformacijom.

- Koja razlika! Bila si obična, a sada si jedinstvena - napisao je neko.

- Najvažnije je da je srećna - dodao je drugi.

- Ono po čemu se razlikuješ od drugih čini je izvanrednom. Niko ne prolazi pored nje, a da se ne osvrne - smatra komentator.

No nisu svi komentari pozitivni, pa drugi misle da je Anastasija otišla predaleko u korekcijama.

- O Bože, pa šta si to učinila? Šteta - napisao je neko.

- Oh, bila si tako lepa... Nažalost, sada više ne toliko. Ali ako si zadovoljna time, ko sam ja da sudim - piše neko.

- Izgledala si bolje s 18 - dodao je pratilac.

Malo je verovatno da će Anastasija njihove komentare uzeti k srcu, pogotovo jer njena transformacija traje godinama. U starosti od 26 godina ubrizgala je prve filere za lice, povećala je usne i ubrizgala botoks u čelo. Od tada je prestala brojiti koliko je tretmana uradila.

Osim toga, isturpijala je zube kako bi mogla staviti biserno bele krunice. Iako neki nisu oduševljeni njenim novim izgledom, Instagram zvezda ga obožava.

- Nakon što sam primila injekcije i videla promene na obrazima, zaljubila sam se u njih. Razumem da izgledaju čudno za druge ljude, ali meni se sviđaju - zaključila je Anastasija.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track