DEDA OSVOJIO 42 GODINE MLAĐU I SNIMAJU SE DOK RAZMENJUJU NEŽNOSTI: Uživaju u svojoj ljubavi, a za zle jezike imaju OVU PORUKU
Foto: Printscreen/Instagram

GODINE IM NISU PROBLEM

DEDA OSVOJIO 42 GODINE MLAĐU I SNIMAJU SE DOK RAZMENJUJU NEŽNOSTI: Uživaju u svojoj ljubavi, a za zle jezike imaju OVU PORUKU

Ludi svet -

Ljubav je beskrajna i ne poznaje dobne granice, ili što jedna naša pesma kaže - da li znaš da prava ljubav godine ne broji? Da su David (70) i Džeki (28) iz Srbije sigurno bi to pevušili jedno drugom, ali oni sa svog profila na TikToku poručuju da su godine za njih samo broj.

Sudbina ih je spojila preko jedne dejting aplikacije još davne 2016. godine, u vreme kada je David obilazio Filipine, rodnu zemlju svoje sadašnje drage. Izašli su tada na nekoliko sastanaka, a druženja i obostrano udvaranje ubrzo su se pretvorila u pravu romansu koju ne kriju, već je rado pokazuju drugima na društvenim mrežama.

Par se venčao već 2018. godine i od tada živi u Ouklendu u Kaliforniji, a Džeki je u međuvremenu otvorila profil na TikToku na kojem objavljuje kako izgleda svakodnevica ljubavnika koje dele četiri decenije.

Naravno, nije bilo potrebno mnogo vremena da pojedini zaključe kako je "dedica kući doveo sponzorušicu željnu boravišne vize u SAD-u", kao i da je "on jednom nogom u grobu, a ona sveža kao jutarnja rosa". Međutim David i Džeki i dalje su zajedno i često objavljuju video snimke tokom kojih se rugaju tim zlobnijim komentarima na njihov račun.

Takođe, rado postavljaju i kako razmenjuju nežnosti, a u međuvremenu je u komentarima počeo da se pojavljuje i sve veći broj ljudi koji im pruža podršku.

"Znate šta? Čak i ako ona juri njegov novac, usrećuje ga. I drago mi je što je ima uz sebe, nadam se istom", "Ljubav je ljubav", "Samo napred, sestro! Pusti hejtere", "Čisto sumnjam da je ona sponzoruša. Žive skromnim životom i oboje se čine srećnima", deo je komentara koje je moguće pročitati ispod video zapisa koje par objavljuje, a sada ih na pomenutoj društvenoj platformi iz objave u objavu prati oko pedeset hiljada ljudi.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

02:27

DEDA BRANKO PREŽIVEO II SVETSKI RAT I SAHRANIO 15 GODINA MLAĐU ŽENU! Sad je najstariji Sremac i otkriva recept za dugovečnost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track