UPOZNALI SE NA TINDERU I PRAVE BIZARNU SVADBU! Gosti će ovo raditi MLADI na njegove oči, a ona SPREMNA: "Kome smeta neka ide kući"
Foto: Printscreen YouTube

DA LI JE OVO PREVIŠE

UPOZNALI SE NA TINDERU I PRAVE BIZARNU SVADBU! Gosti će ovo raditi MLADI na njegove oči, a ona SPREMNA: "Kome smeta neka ide kući"

Ludi svet -

Par iz Austalije koji se upoznao pre nekoliko godina u centru je pažnje stranih medija. Vil i Di su prvi kontakt započeli putem Tindera, a nakon samo 12 meseci zabavljanja, shvatili su da nisu za "običnu vezu".

Od intimnih odnosa očekuju mnogo više, jer kako kažu, monogamija nije nešto što ih ispunjava.

Svingerska svadba

Zato su oboje odlučili da budu svingeri. Od tada su intimni odnos isprobali sa više od sto partnera, a sada su doneli odluku koja je šokirala javnost.

Dogovorili su se da će i njihovo venčanje tako izgledati, a to znači da će njihov svečan dan obeležiti uzdisanje na sve strane. Više detalja podelili su u emisiji koja je objavljena na Jutjub kanalu "Love Don't Judge".

svingerska svadba
foto: Printscreen YouTube

- Nakon ceremonije, održaćemo svingersku proslavu, jer će puno naših gostiju biti iz tog sveta. One, kojima takva vrsta zabave bude smetala, poslaćemo kućama, a naše društvo će nastaviti da se zabavlja - rekli su Vil i Di u razgovoru, nakon čega je ona pokazala kakav je donji veš koji sprema za ovu priliku.

To znači da će on dozvoliti da gosti imaju intimni odnos sa njegovom suprugom.

Užiavaju u svojim željama

Vil i Di su otvorili profil i na OnlyFans platformi, a svoje intimne navike predstavili su i na TikTok-u. On je tek nedavno priznao majci da je svinger, koji se pritom rado snima, a njenu reakciju možete da pogledate u snimku koji sledi.

svingerska svadba
foto: Printscreen YouTube

Inače, kada nemaju intimni odnos međusobno ili sa drugim ljudima, njih dvoje žive sasvim uobičajenim životom u jednom selu. Rade na farmi njenih roditelja. Ona brine o konjima, a on o ostalim životinjama kojih ima 60.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track