TVRDI DA 60 GODINA NIJE SPAVAO Lekari nemaju objašnjenje za njegovu NESANICU, a evo kad se ona javila! Svake noći radi ISTU STVAR
Foto: Printscreen YouTube

NEVEROVATNA POJAVA

TVRDI DA 60 GODINA NIJE SPAVAO Lekari nemaju objašnjenje za njegovu NESANICU, a evo kad se ona javila! Svake noći radi ISTU STVAR

Ludi svet -

Možete li da zamislite da ne spavate samo nekoliko dana, a kamoli nekoliko godina? E pa, vijetnamski farmer Taj Ngok (80) tvrdi da nije spavao čak 60 godina!

Kako kaže, ova korenita promena dogodila se 1962. godine, tokom Vijetnamskog rata. Jednostavno se jednog dana probudio i više nije mogao da zaspi.

Dru Binski, poznati jutjuber, posetio je Ngoka pre nekoliko meseci je objavio svoj razgovor s njim, a zanimalo ga je kako ovaj čovek, koji tvrdi da 60 godina nije spavao, provodi vreme.

Jutjuber je proveo s Ngokom celu noć ne bi li se uverio da ne spava.

“Putovao sam do malog sela na jugu Vijetnama kako bih ga pronašao, proveo noć s njim, video da li spava”, objasnio je.

Ngok je istakao da ne zna uzrok svoje višedecenijske nesanice. Tvrdi da je odlazio kod lekara, ali da oni nemaju objašnjenje, prenosi LadBible.

S vremena na vreme, Ngok popije malo više pirinčanog vina kako bi “isključio” mozak. Desi se da zadrema sat-dva.

On svake noći legne u krevet, ali san jednostavno ne dolazi na oči. I dok drugi spavaju, on provodi vreme u radu i pravljenju vina.

Ngok je u razgovoru s jutjuberom pozvao ljude da mu pomognu ako imaju rešenje, a jutjuber smatra da je njegovo stanje možda posledica šoka koji je doživeo u vreme Vijetnamskog rata.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:17

Stručnjak otkrio koja se tajna krije iza LETNJEG RAČUNANJA VREMENA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track