BABA TVRDI DA JE TRUDNA S DEČKOM KOJI MOŽE UNUK DA JOJ BUDE: Maše pozitivnim testom, a tek da joj vidite TRUDNIČKI STOMAK (VIDEO)
Foto: Instagram/silvia_cristina22

U 61. GODINI

BABA TVRDI DA JE TRUDNA S DEČKOM KOJI MOŽE UNUK DA JOJ BUDE: Maše pozitivnim testom, a tek da joj vidite TRUDNIČKI STOMAK (VIDEO)

Ludi svet -

Jedna žena tvrdi da je trudna u 61. godini. Ne zna se da li je čudnija trudnoća u njenim godinama ili to da je u snimku koji kruži društvenim mrežama ljubi mladić koji može unuk da joj bude.

Ona i momak za koga se iz snimka zaključuje da je njen partner, napravili su proslavu povodom otkrivanja pola bebe. Baka Silvija je pozirala u roze haljini, a iza nje je na zidu bila dekoracija u plavoj i roze boji, a dok ju je izabranik ljubio, ona je na snimku pokazivala pozitivan test na trudnoću.

Njih dvoje su pozirali i s cipelicama za bebe, a mladić ju je u jednom trenutku i poljubio u trudnički stomak.

Nije naznačeno odakle je tačno ovaj u najmanju ruku neobičan par, niti kako se akteri snimka zovu, ali u komentarima su se javljali šokirani korisnici Instagrama, koji su izražavali čuđenje.

Silvija Kristina
foto: Printscreen Instagram

"Je li ona milijarderka", "Da li je ovo neka šala", "Bez komentara", "Kao horor film", komentarisali su korisnici Instagrama širom sveta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:20

Baka od 90godina obeležila Svetski dan velnesa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track