ODLEPIO ZA DEVOJKOM KOJA JE MLAĐA OD NJEGOVIH ĆERKI I OBASIPA JE GUČIJEVIM TORBICAMA: Misle da je sponzoruša, ona se ovako PRAVDA
Foto: Printscreen/Instagram

SMATRAJU DA VOLI SAMO NJEGOV NOVAC

ODLEPIO ZA DEVOJKOM KOJA JE MLAĐA OD NJEGOVIH ĆERKI I OBASIPA JE GUČIJEVIM TORBICAMA: Misle da je sponzoruša, ona se ovako PRAVDA

Žena -

Semi (24) upoznala je Klaudija (60) kada je imala 18 godina zahvaljujući stranici za upoznavanje "Seeking Arrangement".Par koji je pronašao ljubav na stranici gde mlade žene traže bogate muškarce reagovao je povodom opaski da je Semi sponzor.

"Seeking" je web stranica na kojoj možete pronaći imućnog partnera", rekla je Semi, koja sada uživa u bogatom životu uz svog partnera, za The Sun.

Otkako su u vezi, Klaudio je Semi obasipao Hermès i Chanel torbama i naočarima brenda Gucci, ali par se kune da je ono što imaju prava ljubav. Par je otkrio i da nisu svi srećni zbog njihove veze, naročito Klaudijeve ćerke. Prisetio se kako su ga njegove ćerke, od 33 i 34 godine, molile da ne izlazi sa ženom mlađom od njih, ali kako je objasnio "nije mogao da se obuzda" kad je upoznao Semi na aplikaciji za pronalaženje partnera.

Srećom, nakon što su upoznale Semi, Klaudijeve ćerke su prihvatile vezu, pa su čak dopustile svojoj deci da Semi zovu bakom. I nisu bile jedine koji su bile sumnjičave, Semijeve prijateljice bile su uplašene da će Klaudio da joj naudi ili da je tome. Na internetu, par je bio meta kritičara koji tvrde da je Semi sponzoruša i da želi samo njegov novac. Ali, par insistira na tome da to nije istina.

Par dodaje da njihova veza savršeno funkcioniše jer je Klaudio nakon raspada braka tražio nekoga ko nije zahtevan.

"Za mene je ovo savršena razlika u godinama", rekao je. "Osuda s kojom se suočavamo na internetu je luda, ima mnogo ružnih komentara i još više komentara upućenih meni", rekla je Semi, 'Ako ću nešto kopati, to neće biti prljavština, to će biti zlato'.

Što se tiče Semi, ona dobija sve što želi - ugodan život i novac.

"U vezama s razlikom u godinama uvek ćete imati ljude koji vas osuđuju, ali ne treba da se izvinjavate i pokažite im tačno zašto je njihova procena pogrešna".

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track