POTROŠIO BOGATSTVO DA "POSTANE" PAS: Čuveni Japanac prvi put dao INTERVJU, a sad je i otkrio zašto krije IDENTITET (VIDEO)
Foto: Youtube/I want to be an animal

sad je i dao intervju

POTROŠIO BOGATSTVO DA "POSTANE" PAS: Čuveni Japanac prvi put dao INTERVJU, a sad je i otkrio zašto krije IDENTITET (VIDEO)

Ludi svet -

Japanac pod nadimkom Toko potrošio je više od 14.000 evra na kostim škotskog ovčara, kako bi ispunio dečački san i upoznao svet iz perspektive životinje.

Na društvenim mrežama se pojavio pre godinu dana, a od tada je okupio armiju fanova koji prate dešavanja u njegovom životu.

Toko je odlučio da “počasti” obožavaoce, pa je dao prvi intervju španskoj novinskoj agenciji EFE. U ekskluzivnom razgovoru otkrio je detalje iz života, i odgovorio na možda najvažnije pitanje - zašto krije identitet.

“Želeo sam da postanem pas od kada znam za sebe. Odabrao sam kostim škotskog ovčara jer deluje uverljivo”, govorio je ranije Toko.

Sada ističe da mu se javlja puno obožavalaca koji žele da krenu njegovim stopama.

“Dobijam različite poruke, a mnoge su pozitivne. Ljudi mi govore da žele da obuku kostim psa. To znači da ima sličnih meni na ovom svetu”.

Identitet Japanca ostaće skriven i ubuduće, jer ne želi da kolege s posla saznaju za njegov nesvakidašnji hobi, prenosi LadBible.

“Mnogi misle da je čudno što želim da budem pas. Iz tog razloga, neću pokazivati lice”.

Oglasio se i predstavnik kompanije Zeppet koja je izradila kostim škotskog ovčara.

“Strukture skeleta čoveka i psa nemaju sličnosti, pa smo proveli puno vremena u rešavanju problema. Uz to, prikupili smo dosta materijala koji nam je pomogao da izradimo vernu kopiju krzna škotskog ovčara”, objasnio je.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

00:05

Lepu Lukić ujeo pas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja