NAJFATALNIJA ITALIJANKA STIGLA U VENECIJU: Prošetala sa ŠLICEM DO KUKA i zapalila crveni tepih svojim MOĆNIM OBLINAMA (FOTO)
Foto: www.imagephotoagency.it / imago stock&people / Profimedia

jedna od najzgodnijih

NAJFATALNIJA ITALIJANKA STIGLA U VENECIJU: Prošetala sa ŠLICEM DO KUKA i zapalila crveni tepih svojim MOĆNIM OBLINAMA (FOTO)

Pop kultura -

Večeras je počeo jedan od najprestižnijih i najglamuroznijih događaja u svetu kinematografije - Filmski festival u Veneciji, a sve do 9. septembra imaćemo zadovoljstvo da uživamo u premijerama sjajnih filmova i deflieu slavnih dama na crvenom tepihu. Na ceremoniji otvaranja i projekciji filma "Comandante" jedna od najzapaženijih zvanica bila je italijanska manekenka Bjanka Balti.

Ova dama je prisutne na Venecija film festivalu oborila sa nogu otmenošću i zavodljivošću u jednostavnom, a ipak toliko senzualnom izdanju!

Bjanka je na crveni tepih stigla u elegantnoj, svetloplavoj haljini od delikatne, nežne tkanine koja otkriva ramena i koju krase nabori u predelu struka i stomaka. Ova nijansa istakla je njen preplanuli ten i plave oči.

Toaleta ima i veoma dubok šlic koji je pri hodu otkrio duge, zategnute noge lepe brinete i doneo dozu seksepila u čitav autfit. Proslavljena 39-godišnjakinja je izdanje upotpunila srebrnim sandalama sa kaišićima, kao i vrlo efektnim nakitom u zlatnoj boji.

Opredelila se za krajnje jednostavnu frizuru, ali veoma lepu i nežnu šminku - senka u boji bronze i nude karmin nenapadno su naglasili prirodu lepotu ove manekenke.

Često se mogu čuti komentari da je Bjanka Balti najfatalnija Italijanka, rame uz rame sa Sofijom Loren i Monikom Beluči, a potvrdu za to dobila je i 2015. godine kada ju je magazin "Playboy" proglasio najseksepilnijom ženom na svetu.

Manekenka važi za damu sa najsenzualnijim licem u modnom svetu, te je upravo zato najčešće angažovana od strane kozmetičkih brendova. Zanimljivo je da je seksi 39-godišnjakinja otkrivena relativno kasno - već je pošteno zagazila u 20-e i studirala je grafički dizajn kada ju je agent primetio u supermarketu.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:29

Gala festival lampiona Kineske medijske grupe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track