MLADA SE TOLIKO OLEŠILA NA SVADBI DA SU JE PROGLASILI "MRTVOM" Bukvalno se onesvestila od alkohola, snimak obišao SVET (VIDEO)
Foto: Printscreen

MEŠALA PIĆA

MLADA SE TOLIKO OLEŠILA NA SVADBI DA SU JE PROGLASILI "MRTVOM" Bukvalno se onesvestila od alkohola, snimak obišao SVET (VIDEO)

Ludi svet -

Kako uništiti sopstveno venčanje koje planirate mesecima, pa možda čak i celu godinu, primer je dala jedna žena sa Tajlanda. Sve je počelo glamurozno, ali se završilo neslavno jer - ili nema meru u piću ili ne zna da se pivo i vino u velikim količinama ne mešaju.

Tajlanđanka po imenu Praphat se dobrog dela svoje svadbe uopšte ne seća. A i kako bi kada ju je alkohol "oborio s nogu", ali bukvalno. Mlada se onesvestila, pa je deo noći prespavala na stolu na kom su je smestili njeni prijatelji i drugi gosti.

@oreowizards แต่งให้เป็นทางการ ❌ แต่งให้เป็นตำนาน ✅ ตำนานตลอดไป ? #aomblewedddingday ♬ เสียงต้นฉบับ - Oreo Wizards

U šali su odlučili da mladu proglase preminulom i na nju položili cveće, a zatim je zadirkivali i "oplakivali", pa sve to snimili i objavili na društvenim mrežama, gde su snimci postali viralni i broje milionske preglede.

Mešala velike količine pića

Čini se da je po devojku bilo kobno mešanje raznih alkoholnih pića jer je, kako se navodi, veče započela zdravicom uz šampanjac, a potom se prebacila na ispijanje piva na bini uz muziku.

Iako njoj sigurno danas nije prijatno da gleda sebe u ovim nepriličnim situacijama, i iako joj je sigurno žao što se najvažniji dan u njenom životu završio tako neslavno, jedna uteha može da joj bude to što je zabavila veliki broj ljudi širom sveta, a htela ili ne - postala je planetarno poznata, pogotovu među publikom na različitim društvenim mrežama.

(Kurir.rs/ B92)

Bonus video:

01:45

DARKO, DA LI ĆEŠ JE DOŽIVOTNO PLAĆATI? Folker dao ŠOKANTAN odgovor na pitanje koliko košta mlada, a pre toga se rasplakao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track