OŽENIO PLASTIČNU LUTKU, PA SE RAZVEO, A ONDA SE "VENČAO" SA JOŠ 2: Imao ljubavnu romansu sa PIKSLOM i ljubio se sa muškarcem
Foto: Printscreen/Instagram

uvrnuto

OŽENIO PLASTIČNU LUTKU, PA SE RAZVEO, A ONDA SE "VENČAO" SA JOŠ 2: Imao ljubavnu romansu sa PIKSLOM i ljubio se sa muškarcem

Ludi svet -

Juri Toločko (38) bavi se bodibildingom i glumom, ali nekolicini je poznatiji kao čovek koji je oženio plastičnu lutku. Međutim, Juri se pre tri godine razveo od svoje prve "supruge" Margo pa je sada oženjen Lunom i Lolom.

Otvoreno je priznao da ima razne fetiše i da je 'objektofil', odnosno da ga seksualno privlače nežive stvari.

- Svoju lutku volim da dodirujem i mirišem, ali ne spavam s njom. Volim što je ova Azijatkinja, vrlo nežna i mirisna - rekao je na svom Instagramu.

Na pitanje zašto ne bi bio s pravom ženom, Juri je istaknuo da je u prošlosti ustvari bio s njima te da nije homoseksualac, već panseksualac. Ovu seksualnu orijentaciju karakteriše emocionalna, duhovna i seksualna privlačnost prema osobama bez obzira na njihov pol ili rodni identitet.

Iako mnogi nagađaju da mu je neko slomio srce pa je zato 'utehu' pronašao u svojim lutkama, Juri je objasnio da je razlog jednostavno to što su one njegov fetiš.

U jednom podkastu je otkrio da je imao ljubavnu aferu s pepeljarom i da takođe ima fetiš na hranu, što se može zaključiti po njegovim čestim videima u kojima ga njegova lutka 'hrani'.

Juri je na svom Instagramu uz fotografiju sebe s drugim muškarcem objasnio da je srećan što je u braku sa svojim lutkama jer njima ne smeta ako ponekada ima romansu s drugima.

Prošle godine nastupao je i na slovačkom Supertalentu gde je senzualno plesao sa svojom lutkom.

I dok mu mnogi na društvenim mrežama pišu da bi trebalo da potraži psihijatra, Juri se nimalo ne obazire na kritike i uživa u svom poprilično neobičnom načinu života.

(Kurir.rs/24sata.hr/preuzela: T.J.)

Bonus video:

06:15

Kineska lutka od svile

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track