GOLE ŽENE U KAVEZIMA, MUŠKARCI NA UZICAMA: Evo kako su se provele u EKSKLUZIVNOM klubu gde je ulaz 65 evra, a piće ZABRANJENO!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

opa!

GOLE ŽENE U KAVEZIMA, MUŠKARCI NA UZICAMA: Evo kako su se provele u EKSKLUZIVNOM klubu gde je ulaz 65 evra, a piće ZABRANJENO!

Ludi svet -

Voditeljke jednog podkasta Kes i Ema odlučile su da posete seks klub i vide kako se ljudi onde opuštaju i zabavljaju, ali šokirala su ih njihova stroga pravila.

Stroga pravila u seks klubu

Ema Norman objašnjava da se u taj seks klub ne može jednostavno ući. "Postoje odricanja koja morate da potpišete, postoji naknada i onda prolazite kroz postupak dvostruke provere ličnih dokumenata", objasnila je.

seks klub, svingeri, Ema i Kes
foto: Printscreen/Youtube

Budući da su Ema i Kes Anderson, njena ko-voditeljka u podkastu "Honeydew Me", odabrale prilično luksuzan seks klub, cena ulaznice je bila viša od proseka.

"Ako imate pet evra u džepu, možete ušetati na većinu mesta, ali za ovo mesto bi vam trebalo više od 65 evra za vas kao par, dok samci plaćaju 79 evra."

One su odabrale posebno uvodno veče i rekle su da je bilo jako lepo provesti noć koja je bila posebno usmerena na njih. Kes je rekla da je klub bio pun sličnih svingera bez iskustva. Očekivala je da će onde videti brojne ljude koji se poput njih smeju u ćošku, ali priznala je da je na kraju to bilo pozitivno iskustvo. Ema se složila i komentarisala vratara: "Bio je najlepši čovek kog sam videla, odmah sam mu poverila ceo svoj život, a ja sam žena koja uglavnom ne veruje muškarcima."

Ilustracija
Ilustracijafoto: Printscreen/Instagram

Čim su ušle, Ema je bila svesna seksualno nabijene atmosfere te je dodala: "Postojao je bar i kavez u kom su plesale gole žene, ali to su bile gošće. Nije neko bio angažovan da tamo pleše."

Ema je bila onde veći deo noći. "Nisi me mogao odvući odande. U roku od 15 minuta provedenih tamo, videle smo ženu u toplesu koja je ostatak noći ostala u toplesu", rekla je Ema, a Kes je dodala: "A to je bila žena za koju smo videli kako se stvari odvijaju ostatak večeri." Naglasila je da je ta žena pristala na sve što joj se kasnije dogodilo, prenosi Net.hr.

Svingeri, svingerska žurka
foto: Shutterstock, Ilustracija

Muškarci na kratkim uzicama

Pravila kluba bila su posebno usmerena na sprečavanje muškaraca da se nedolično ponašaju, a Kes je objasnila: "Videle smo razne ljude u klubu, ali da, muškarci su bili na kratkim povocima... bilo je prekrasno. Dovela sam muža i od početka su mu govorili na kakvoj će kratkoj uzici biti."

Postojale su brojne privatne i poluprivatne sobe u koje su parovi mogli da idu zbog seksa, ali muškarcima je bilo strogo zabranjeno da ulaze u njih bez pratnje. Kesin suprug je mogao da uđe u jednu od soba kako bi se seksao s njom ili s Emom, ili s obema, ali nikad sam.

Piće je takođe zabranjeno u sobama za seks. Ema se prisetila: "U jednom trenutku sam hodala, a jedna od žena koje su onde radile, pomislila je da ću skrenuti u sobu. Dok sam hodala, žena mi je podigla ruku i uzela mi piće jer je mislila da se vraćam u sobu. Srećom, te večeri mi više nije trebala tekila i bilo mi je drago što mi je uzela piće", piše Daily Star.

(Kurir.rs/T.J.)

Bonus video:

06:40

ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track