POREDE JE SA MONIKOM BELUČI, SAD MU JE PODARILA I DRUGOG SINA Žena Miodraga Radonjića ima UGLEDNO zanimanje, ovako ga je OSVOJILA
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

POSTALI NEDAVNO RODITELJI PO DRUGI PUT

POREDE JE SA MONIKOM BELUČI, SAD MU JE PODARILA I DRUGOG SINA Žena Miodraga Radonjića ima UGLEDNO zanimanje, ovako ga je OSVOJILA

Pop kultura -

Nakon što je bio sigurna da je ona prava Miodrag je Milicu predstavio srpskoj javnosti i od tada ne prestaje da je diže u zvezde.

Lepe vesti juče su stigle iz doma našeg poznatog glumca Miodraga Radonjića. Miodrag i njegova izabranica Milica postali su roditelji po drugi put.

Milica je na svet donela još jednog dečaka, tako da sada imaju dva sina. Prvog, Savu, dobili su 2020. godine i od tada glumac uživa u svakom slobodnom trenutku trudeći se da suprugzi pomogne u odgajanju dečaka.

Sada je njihova sreća duplo veća, i iako se zna da su Radonjić bogatiji za još jednog dečaka, još uvek nije poznato koje ime će on nositi.

Miodrag i Milica su se upoznali pre nekoliko godina i bili su u vezi godinu dana pre nego su odlučili da svoju vezu predstave javnosti. Nakon što smo je prvi put videli nastalo je opšte oduševljenje.

Ni Miodrag nije želeo da krije da je veoma zaljubljen u svoju suprugu, a znao je i da kaže da je ona njegova Monika Beluči.

Milica je ista Monika Beluči! Često se šalim s njom na taj račun i upoređujem je sa slavnom glumicom. Ljudima se hvalim da pored sebe imam Moniku Beluči. Ma, Milica je bolja i lepša od Monike!" - rekao je on jednom prilikom za domaće medije.

Milica je po zanimanju psiholog, a kada su obelodanili vezu, glumac je ispričao i čime ga je osvojila.

- Milica je psiholog. Nije me osvojila, više je na meni sprovela neku vrstu hipnoze. Ko zna čemu ih sve tamo uče (smeh). Najviše cenim njenu iskrenost i emotivnost. Divna je osoba - rekao je svojevremeno Radonjić.

Miodrag Radović
foto: Zorana Jevtić

U decembru 2020. godine, Miodrag i Milica postali su roditelji po prvi put. Sinu su dali ime Sava. Sada porodica Radonjić je postala bogatija za još jednog dečaka, čije ime još nije poznato.

Milica i Miodrag su jedno drugom velika podrška i u roditeljstvu se trude da što više pomognu jedno drugom. Kako u životu tako i u poslu Miodrag veoma ceni Miličino mišljenje, koja ponekad zna i da ga iskritikuje kada smatra da nešto nije dobro uradio.

(Kurir.rs/Glossy/T.B.)

Bonus video:

01:25

ŠTA?! KATARINA GRUJIĆ ŠOKIRALA SUPRUGA! Sasvim otvoreno progovorila o ljubavnim problemima: Mogu samo da budem JOŠ BOLJA RIBA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track