Istetovirala ime dečka preko celog lica
Foto: Facebook

Znali se jedan dan

Istetovirala ime dečka preko celog lica

Ludi svet -
Ovo je simbol naše večne predanosti. želim da tetoviram svaki centimentar mog tela, rekla je Lesja
1 / 8 Foto: Facebook

MOSKVA - Studentkinja umetnosti iz Moskve Lesja dozvolila je dečku koga poznaje svega jedan dan da joj istetovira svoje ime preko celog lica.

Majstor tetovaža Ruslan Toumanianc je inače sklon stavljanju tetovaža na svoje i tuđa tela, ali kada je upoznao devojku Lesju, verovatno nije očekivao da će učiniti nešto što nije učinio nikada pre.

Naime, Ruslan i Lesja upoznali su se u čet rumu, ubzo su se zaljubili, a nakon što su se upoznali u Moskvi, odlučili su da se venčaju za manje od 24 sata nakon upoznavanja.

"Ovo je simbol naše večne predanosti. Želim da tetovira svaki centimentar mog tela", rekla je Lesja koja je pristala da Ruslan istetovira svoje ime preko njenog lica.

Par je spojila ljubav prema tetovažama, a bivša studentkinja umetnosti Lesja, već je imala iznad obrve istetovirano "All For Love" (Sve za ljubav).

"Njihov plan je zajednički život, a on će joj pomoći da istetovira celo telo što je oduvek htela. Naravno, žele i porodicu", rekao je njihov prijatelj i dodao: "Znam da postoje oni koji smatraju da je pogrešila i prebrzo se odlučila na ovaj korak zbog kojeg će zažaliti. Ponekad su najbolje odluke one koje donesete srcem nego one o kojima previše razmišljate".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja