Rodila dvoje za šest i po meseci
Foto: Dejli Mejl

Rodila dvoje za šest i po meseci

Ludi svet -
Sejdi Bajden samo posle tri nedelje od porođaja ostala je u drugom stanju, a Roni i njegova sestra Sijena rođeni su sa samo 208 dana razlike

Kada se Sejdi Bajden dve godi se grčevito borila da ostane u drugom stanju mislila je da nikada imati dece sa svojim mužem, na veliko iznenađenje rodila je dvoje i to u razmaku od 6 meseci.

Neverovatno, ali istinito, Roni i njegova sestra Sijena rođeni su sa samo 208 dana razlike. Mama Sejdi (31), vaspitačica, bila je u šoku kada je posle samo tri nedelje od Ronijevog rođenja otkrila da je trudna.

Ona i njen partner Pol Denis (38) bili su presrećni, ali su doživeli drugi šok kada se mala Sijena rodila u 26 nedelji trudnoće.

"Pošto smo se dve godine mučili da dobijemo Ronija nismo ni pomišljali na drugo dete. Kada sam posle mesec i po od Ronijevog rođenje osetila mučninu mislila sam da me je uhvatio virus. Ali pošto sam svako jutro osećala mučninu, rešila sam da uradim test za trudnoću. Rezultati su me šokirali. Mislila sam da je greška i da je pozitivan zbog hormona od trudnoće sa Ronijem. Posle neverice i šoka usledele je uzbuđenje što će imati još jednu bebu", ispričala je mama Sejdi.

Sejdi ima i 13-godišnjeg sina Džordana iz prethodne veze.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track