NAJSIROMAŠNIJA BOGATA DECA: Naslediće milijarde, a bili zlostavljani

Prošli kroz pakao

NAJSIROMAŠNIJA BOGATA DECA: Naslediće milijarde, a bili zlostavljani

Ludi svet -
Strašna i jeziva ispovest o detinjstvu poznatih blizanca Džordžije i Vokera, koji kad napune 21. godinu očekuju nasledstvo od milijardu dolara, šokirala je svet

Iako im ceo svet zavidi zbog milijardi koje će dobiti za nekoliko godina kao jedini naslednici velikog nasledstva Doris Djuk, blizanci Džordžija i Voker Paterson Inman III otkrili su javnosti zastrašujuću priču svog detinjstva, u kojem su većinu vremena bili zlostavljani i tretirani kao robovi.

Svi oni koji su im ovih godina zavideli zbog ogromnog bogatstva koje će kao jedini naslednici Doris Djuk, ćerke poznatog duvanskog tajkuna, da ni prstom nisu maknuli, sada će se pošteno posramiti.

Najmlađi bogataši sveta u svom su životu prošli pravi pakao, koji ne može izbrisati novac, ma koliko god velik iznos bio.

I intervjuu za magazin Rolling Stone pod nazivom Najsiromašnija bogata deca sveta opisali su surovu i brutalnu diktatoru kojoj su bili podvrgnuti kao deca.

Otac ih je držao zaključane u podrumu prepunom izmetaUmesto bezbrižnog života neopterećenog materijalnim potrebama, sada 15-godišnji blizanci dotakli su samo dno.

Otac, inače zavisnik o heroinu, zlostavljao ih je i fizički maltretirao veći deo detinjstva držao zaključane u podrumu prepunom izmeta. Tretirao ih je kao robove, a većinu vremena bili su u strahu zbog njegove nagle naravi.''Nisam tražila da se rodim. Ponekad poželim da se nikad ni nisam rodila'', iskreno je priznala Džordžija.

"To je krvavi novac"Voker Paterson Inman Jr. od njihove majke se rastao kada su imali samo dve godine, i od tada se njihov život pretvorio u pravu noćnu moru, jer je upravo on dobio starateljstvo. Njihova agonija trajala je sve do 2010. godine dok se nije predozirao metadonom, nakon čega su se vratili majci, Daiši Inman.

Njihov je otac bio poznat po nasilnoj prirodi i tamošnjim vlastima kao i socijalnoj službi, ali svaki pokušaj njihovog spašavanja dece bio je neuspešan.

Zbog mučnog i strašnog detinjstva blizanci danas trpe velike posledice, pate od teskobe, a priznaju da su razmišljali i o samoubistvu.

''Mnogi misle da smo pravi srećnici zbog novca koji ćemo naslediti, ali to je krvavi novac'', rekla je Džordžija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track