Salma Hajek stigla u Beograd sa ćerkom

Nasmejana holivudska glumica došla u Srbiju

Salma Hajek stigla u Beograd sa ćerkom

Pop kultura -
Selma Hajek stigla je oko 14 sati u Beograd. Poznata glumica je u Srbiju došla zbog snimanja filma "Everli"

Odomaćiće se kao Pirs Brosnan.

Glumica Salma Hajek stigla je u Beograd, gde će snimati svoj novi film „Everli“!

Ona je u društvu ćerke Valentine Palome u ponedeljak oko 14 sati sletela privatnim avionom na aerodrom „Nikola Tesla“.

Holivudsku zvezdu rođenu u Meksiku dočekala je Anđelka Vlaisavljević, u ime producentske kuće „Vork in progres“, koja će s njom blisko sarađivati u narednih mesec dana na ostvarenju američkog režisera Džoa Linča.Salma je bila dobro raspoložena.

Osmeh nije skidala s lica, a nosila je duge pamučne pantalone i plavu košulju. U Beograd je, koliko smo uspeli da vidimo, ponela pet kofera, njenu ekipu dočekala su tri kombija, a ona se jednim uputila prema Pinkovom studiju u Šimanovcima, gde će obići set i studio u kojem će se mahom snimati film.

Snimanje njenih scena počeće za nekoliko dana, a većinu uloga tumače glumci iz Japana. Radnja se odvija u jednom stanu, u kojem se Salma brani od ubice kog šalje njen bivši muž. On je mafijaški bos koji je samo želi da vidi leš svoje drage.

Kustina drugaricaEmir Kusturica je veliki prijatelj meksičke glumice. On je bio gost na njenoj svadbi u Parizu, a trebalo je da glumi u njegovom filmu „Pančo Vilja“ s Džonijem Depom. - Salma je redovan gost na koncertima No smoking orkestra - rekao je Kusturica jednom prilikom.

Muž „težak“ 15 milijardi dolaraHajekova je udata za francuskog biznismena Fransoa Anrija Pinoa, čije je bogatstvo procenjeno na 15 milijardi dolara. S 25 godina u Los Anđelesu počela da pohađala časove glume.

Kroz četiri godine dobila je ulogu u firmu „Desperado“, koji joj je otvorio vrata Holivuda.

http://www.youtube.com/watch?v=H-qmbBlkSGY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track