PREKIPELO IM: Radnici zatvorili radnju i ostavili šefu ljutitu poruku

Dali otkaz

PREKIPELO IM: Radnici zatvorili radnju i ostavili šefu ljutitu poruku

Ludi svet -
Svi zaposleni jedne njujorške prodavnice obuće odlučili su da pokažu svoje nezadovoljstvo tako što su usred radnog vremena zatvorili prodavnicu i bahatom šefu ostavili ljutitu poruku

Mnogi poslodavci nakon ove poruke treblo bi da se zapitaju kako se odnose prema svojim zaposlenima.

Naime, svi zaposleni jedne njujorške prodavnice obuće odlučili su da pokažu svoje nezadovoljstvo tako što su usred radnog vremena zatvorili prodavnicu i bahatom šefu ostavili ljutitu poruku.

Naravno, fotografija se munjevitom brzinom proširila društvenim mrežama i medijima širom sveta. Razlog njihovog odlaska bio je ponašanje regionalnog menadžera koji je svojim zaposlenima rekao da "rak nije dovoljno dobar izgovor".

Reč je o prodavnici u Ročesteru koja neprestano gubi zaposlene zbog lošeg tretmana, a neki od bivših radnika napisali su kako im je vreme provedeno tamo bilo najgore iskustvo u životu.

U ljutitoj poruci stoji: "Dragi Džimi, budući da si izavio kako 'rak nije dovoljno dobar izgovor' i smatraš da je u redu psovati zaposlene, kao što si to sve vreme činio, dajemo otkaz. Upravo je tvoje ponašanje razlog zbog kojeg zaposlene ne možeš zadržati duže od godinu dana. Drugi puta dobro razmisli pre nego što počneš da ovako tretiraš ljude. Mi to više nećemo trpeti! Niki, Džes, TJ".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track