ŠTA BI SVE URADILI ZA MILION FUNTI: Odrekli se seksa, piva, čokolade

Velika Britanija

ŠTA BI SVE URADILI ZA MILION FUNTI: Odrekli se seksa, piva, čokolade

Ludi svet -
Svaki deseti muški ispitanik kazao je da bi bez razmišljanja raskinuo sa svojom partnerkom, pa čak i da bi do kraja života živeo u celibatu kako bi postao milioner

LONDON - Pitanje "šta ste spremni da učinite da biste dobili milion funti?" iz ankete koja je nedavno sprovedena u Velikoj Britaniji dalo je veoma zanimljive odgovore. Žudnja za novcem može da navede neke osobe da preduzmu neočekivane, pa i zastrašujuće odluke.

Svaki deseti muški ispitanik kazao je da bi bez razmišljanja raskinuo sa svojom partnerkom, pa čak i da bi do kraja života živeo u celibatu kako bi postao milioner. Na ovaj korak spremna je tek svaka 20. žena.

Ljubavne veze nisu jedine koje bi bile zbrisane jednim potezom ruke zbog milion funti. Jedanaest odsto muškaraca, ali svega pet odsto žena, kazalo je da bi za tu svotu okrenuli leđa najboljem prijatelju.

Muškarci su, takođe, spremni da se zauvek odreknu piva, dok bi žene rado obećale da više nikada neće okusiti čokoladu.Istraživači su želeli da saznaju i kako bi Britanci potrošili svoje "milionče".

Mnoge žene su rekle da bi sebi kupile "super partnera", dok su muškarci izjavili da bi platili najvišu cenu kako bi postanli vrhunski sportisti ili stekli nadljudske moći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track