Mišel Rodrigez: Sve zanima sa kim spavam

Nikada je nisu videli sa partnerom

Mišel Rodrigez: Sve zanima sa kim spavam

Pop kultura -
Nikad se na crvenom tepihu nisam s nekim pojavila pa se svi pitaju: Što ona radi sa svojim polnim organom?' Osim toga, stalno glumim i muškobanjaste žene pa pretpostavljaju da sam lezbijka, objasnila je Mišel

Atraktivna glumica Mišel Rodrigez (35), zvezda filma "Brzi i žestoki" nije stidljiva kad su u pitanju njene veze.

Glumica je u posljednjem intervjuu za jedan magazin dala do znanja da joj je jasno kako ljude zanima što ona radi sa svojim polnim organom.

"Ne govorim o tome šta radim sa svojim polnim organom i to sve intrigira. Nikad se na crvenom tepihu nisam s nekim pojavila pa se svi pitaju: Što ona radi sa svojim polnim organom?' Osim toga, stalno glumim i muškobanjaste žene pa pretpostavljaju da sam lezbijka", objasnila je Mišel.

Glumicu su povezivali s Vin Dizelom, kao i s Olivierom Martinezom, ali se pisalo i da je u vezi s glumicom Kristanom Loken.

Mišel je dodala i da mediji ne greše sasvim kad pišu da je lezbijka: "Nisu daleko, probala sam i jedno i drugo. Radim kako mi se prohte. Preznatiželjna sam da bih samo sedela i ne isprobavala kad već imam priliku. Muškarci su intrigantni, a i žene su".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track