Dženifer Lorens: Volim nezdravu hranu i ne planiram da smršam!
Foto: Rojters

Ne zanimaju je komentari

Dženifer Lorens: Volim nezdravu hranu i ne planiram da smršam!

Pop kultura -
Glumica je kazala i da su joj često govorili da treba da ide na dijete jer je previše debela i da su joj dok je bila mlađa donosili slike golih devojaka, kako bi joj služile kao motivacija

Glumica Dženifer Lorens je u intervjuu za jedan magazin pričala kako se svakodnevno susreće sa kritikama, na račun svog izgleda, ali da je odlučila da je to neće doticati, i da će nastaviti da živi svoj život po svojim pincipima.

"Jedna osoba me je kritkovala da sam tokom primanja Oskara zvučala kao idiot, ali se nisam previše potresla jer mi je bilo veoma neprijatno pred tolikom grupom ljudi i smatram da je normalno da se čovek zbuni tokom govora", kazala je Dženifer.

Glumica je kazala i da su joj često govorili da treba da ide na dijete jer je previše debela i da su joj dok je bila mlađa donosili slike golih devojaka, kako bi joj služile kao motivacija.

"Danas kada bi mi neko kazao da treba da smršam samo bih mu rekla "od**bi"", dodaje glumica, koja je priznala i da voli da se hrani nezdravo.

"Tokom snimanja kažem momku iz mog obezbeđenja Gilbertu: "ako me ne bude čekao čips pre nego što završim snimanje scene, možeš da ides kući", na šta bi on počeo da trči da ga što pre nađe. To me najviše raduje, jer on shvata sve previše ozbiljno", našalila se glumica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track