SLAĐANA MILOŠEVIĆ RAZOČARANA: Kakvo mrtvilo imitacije!

Tvoje lice zvuči poznato

SLAĐANA MILOŠEVIĆ RAZOČARANA: Kakvo mrtvilo imitacije!

Pop kultura -
Sve se može iskopirati osim energije. Problem nije ni u samoj imitaciji, već u stavu imitatorke koja je sebe stavila iznad originala, napisala je pevačica

Pevačica Ana Kokić našla se u ulozi pevačice Slađane Milošević u muzičkom šouu Tvoje lice zvuči poznato. Ana je i sama priznala da joj je bilo jako teško da se poistoveti sa divom, kako je ona nazvala Slađanu, ali da je dati sve od sebe da ispuni zadatak.

Međutim, njena interpretacija se nije dopala pevačici je dala sve od sebe da opravda novu ulogu. Ipak, na društvenoj mreži Fejbuk Slađana Milošević je napisala kako koja uopšte nije zadovoljna imitacijom, koje je nazvala "mrtvilo".

"Original sa živom ženom! Bože, videste li ono mrtvilo? Sve se može iskopirati osim energije! Problem nije ni u samoj imitaciji koja je...hm...već smo zaključili kakva, već u stavu imitatorke koja je sebe stavila iznad originala - ako ste to u njenim stavu i rečima primetili?! Mislim da su svi negativno reagovali jer nije shvatila da je ovo zabava a da ego treba prevazići. Šteta! Dobra kopija kostima! Navikla sam da me imitiraju, čak to i volim. Ne volim novokomponovane koji i dalje ne razumeju da je ovaj svet van njihovih domašaja", napisala je pevačica u jednom od komentara.

http://www.youtube.com/watch?v=E6gZcxUT2J4
http://www.youtube.com/watch?v=q2ZkUYh2WEY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track