OTROV U OBRAZIMA: Otekla kao bumbar, a htela seksi jagodice!

Htela da izgleda lepše

OTROV U OBRAZIMA: Otekla kao bumbar, a htela seksi jagodice!

Ludi svet -
Sjao Ljen je kao tinejdžerka ubrizgala serum koji joj je promenio lični opis, oči su joj upale a lice nateklo, a lekari ne veruju da će moći da joj pomognu jer je otrov predugo u njenom telu

Kineskinja Sjao Ljen (28) otekla je kao bumbar jer je htela seki jagodice. Naime, njen poslodavac joj je rekao da izgleda kao prosjak pa je odlučila da se operiše.

Sjao je stavila filere u obraze kada je imala 17 godina jer joj je poslodavac rekao joj je da joj je lice pretanko i da izgleda kao prosjak, što nije dobro za bogate mušterije koje dođu u prodavnicu. Raspitivala se u klinici, ali cene tretmana bile su joj previsoke. Jedan prijatelj joj je preporučio kliniku s mnogo prihvatljivijim cenama, koja nije imala dozvolu za rad.

Mesec dana su joj deset puta ubrizgali serum u obraze i bila je prezadovoljna rezultatima. A onda su počeli problemi. Lice joj je počelo nekontrolirano oticati. Nos, oči i crte lica poprimile su drugačiji oblik. Do 2013. godine oči su joj upale, lice postalo natečeno, a kosa je počela da joj opada.

Doktori su otkrili da joj je ubrizgan hidrofilni poliakrilni gel. Tu supstancu su na početku koristili za povećanje grudiju, ali je sada zabranjena jer su otkrili da je otrovna. Sijao je očajna i kaže kako razmišlja da okonča svoj život. Doktori će pokušavati da srede njeno lice, ali strahuju da nesrećnoj ženi neće moći pomoći jer je otrov predugo u njenom organizmu.

http://www.youtube.com/watch?v=BTe7NjM0rOQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track