50 nijansi siva: Niko neće da glumi perverznog Kristijana Greja
Foto: GQ Španija

Problem u najavi

50 nijansi siva: Niko neće da glumi perverznog Kristijana Greja

Pop kultura -
Čarli Human je odbio ulogu, a među potencijalnim zamenama spominjani su Aleksander Skarsgard, Džejmi Dornan, Tio Džejms i Kristian Kuki

Producenti filmske adaptacije romana "50 nijansi siva" spisateljice E. L. Džejms našli su se u velikim problemima pošto je Čarli Hunam, koji je trebalo da tumači jednu od glavnih uloga, nedavno napustio taj projekat.

Glumac poznat po ulozi u seriji "Sons of Anarchy" prema navodima američkih medija nije mogao da podnese pritisak i pažnju koju mu je donela uloga perverznog bogataša Kristijana Greja.

Nezvanično, da stvar bude gora pomenutu ulogu odbio je svaki glumac kojem je do sada ponuđena. Među potencijalnim zamenama za Hanama pominjani su Aleksander Skarsgard, Džejmi Dornan, Tio Džejms i Kristian Kuki.

Istovremeno šuška se da će glumica Dakota Džonson, koja je trebalo da bude Hanamova partnerka u filmu, takođe napustiti snimanje. I ona prema navodima američkih medija ima problema da se izbori sa pritiskom, a deo fanova je tražio da se i glumica zameni novom sada kada je izvesno da Hunam neće tumačiti glavnu mušku ulogu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track