Problemi sa srcem: Mustafa Nadarević završio u bolnici

Glumcu pozlilo na snimanju

Problemi sa srcem: Mustafa Nadarević završio u bolnici

Pop kultura -
Glumac je prilikom dolaska u KCUS bio pri svesti, ali je zbog lekarskih pregleda zadržan u bolnici

Glumac i prvo lice popularnog serijala "Lud, zbunjen, normalan" Mustafa Nadarević (70) u noći između srede i četvrtaka primljen je u Centar za srce u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

Glumac je prilikom dolaska u KCUS bio pri svesti, ali je zbog lekarskih pregleda zadržan u bolnici.

"U pitanju su manji problemi sa srcem, ne radi se o većim komplikacijama. Urađeni su svi pregledi i razgovarali smo s doktorom, koji nam je kazao da se ne brinemo za Nadarevićevo zdravlje. Mustafu smo posetili i trenutno se oseća dobro, što je najbitnije" - otkriva nam Nadarevićev prijatelj, koji je posetio poznatog glumca u bolnici.

Za Nadarevićevo zdravstveno stanje brine jedan od najvećih medicinskih stručnjaka iz ove oblasti, Mirsad Kacila, koji je ujedno i šef Centra za srce u KCUS-u.

Nadarević je rođeni Banjalučanin s adresom u Zagrebu, u poslednje vreme u Sarajevu snima nove epizode šeste sezone serije „Lud, zbunjen, normalan".

Novonastala situacija privremeno će zaustaviti snimanje koje se odvija u studiju u Hrasnici, jer je scenarista Feđa Isović priznao da je Nadarević zaštitno lice ovog popularnog projekta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track