Reči koje će povrediti svakog muškarca

Ovo nikako ne izgovarajte

Reči koje će povrediti svakog muškarca

Pop kultura -
I najjačeg muškarca ružne reči mogu povrediti, stoga su ovo neke rečenice i fraze koje ni u najvećoj svađi ne bi trebalo da se izgovaraju

Svakog trenutka kada spomenete bivšeg ili odbacite partnera kao prijatelja s kojim bi trebalo da razgovarate, muškarca ćete ne samo povrediti, već i udaljiti od sebe.

I najjačeg muškarca ružne reči mogu povrediti, stoga su ovo neke rečenice i fraze koje ni u najvećoj svađi ne bi trebalo da se izgovaraju. Dobro razmislite pre nego nešto kažete u afektu, jer muškarci možda neće uvek pokazati da su povređeni, ali to osećaju.

Popričaću s nekim ko me razume. Dajete mu do znanja da je on partner koji ne mari za vas i da uopšte ne pridaje pažnju vašim emotivnim potrebama.

Ti nikada ili Ti uvek... Ova izjava može biti vrlo bolna ako se "nikad" ili "uvek" odnosi na nešto što je povremeno napravio, a to samo znači da to niste primetili ili obrnuto. I nećete spasiti situaciju dodate li "znaš na šta mislim". Ne, zapravo ne znaju, jer ne znaju da čitaju misli.

S tobom se ne može razgovarati. Verovatno nije uvek tako, no većina muškaraca želi da usreći svoju partnerku. Možete li se setiti koliko vas je puta partner pitao šta vam je, a vi ste prekinuli komunikaciju sa - ništa.

Moj bivši bi to učinio za mene ili sa mnom. Ako vam je bivši dečko bio tako sjajan, zašto niste ostali s njim?

Veličina nije bitna. Kada to kažete, isto je kao da ste rekli da vam je veličina i te kako bitna. Kako je većina muškaraca osetljiva na pitanje veličine, to je nešto što im ozbiljno može narušiti samopouzdanje.

Dosadan si. Možda vam u tom trenutku smeta jer sedi na kauči i priča o svojim dosadnim kolegama, ali čak i da je to istina morate tu rečenicu bolje sročiti jer u protivnom možete ozbiljno poljuljati partnerovo samopouzdanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track