Meril Strip kao Suzan Bojl u novom filmu?

Put do slave

Meril Strip kao Suzan Bojl u novom filmu?

Pop kultura -
Škotska pevačica izjavila je da je Meril ponuđena glavna uloga nakon što je ona odbila da tumači samu sebe u ovom ostvarenju

Nekadašnja pobednica takmičenja „Britanija ima talenat“ Suzan Bojl otkrila je da bi Meril Strip mogla da je tumači u filmu o njenom putu ka internacionalnoj slavi.

Škotska pevačica izjavila je da je Meril ponuđena glavna uloga nakon što je ona odbila da tumači samu sebe u ovom ostvarenju. Bojlova je potvrdila da se radi na filmu o njenom životu prošlog meseca na konferenciji za štampu, ali da će on ući u produkciju tek kasnije tokom njene karijere.

Ketrin Zita Džouns i Glen Glouz takođe se spominju kao glumice koje bi mogle da je tumače u ovom filmu, a u projekat će najverovatnije biti umešan i televizijski mogul Sajmon Kauel.

Od kada je proglašena pobednicom ovog televizijskog šoua 2009. godine, Bojlova je vodila prilično običan život uprkos činjenici da je prodala na milione albuma.

"Ukoliko ste uspešni, morate da pazite sa kakvim ljudima se krećete jer ukoliko nemate dobar tim, vrlo lako možete da nastradate“, izjavila je Bojlova.

Ova pedesettrogodišnja pevačica prodala je više od 19 miliona albuma širom sveta, dok je njena prva audicija u kojoj je prevala numeru „I dreamed a dream“ iz predstave „Jadnici“ na JuTjubu pogledana više od 130 miliona puta.

http://www.youtube.com/watch?v=4BvBkTmDWBA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track