Ćerka Olivije Njutn Džon: Mamina slava je kriva za moju zavisnost od droge, depresiju i anoreksiju
Foto: Facebook

Stresan život

Ćerka Olivije Njutn Džon: Mamina slava je kriva za moju zavisnost od droge, depresiju i anoreksiju

Pop kultura -
Kloi Latanci tvrdi da je odrastanje uz slavnu ličnost veoma stresno i kaže da se pod velikim pritiskom odala alkoholu i narkoticima

Glumica Olivija Njutn Džon već četiri decenije održava imidž besprekorne "devojke iz susedstva" koja nije imala nijednu mrlju u karijeri. Za njenu ćerku Kloi Latanci (27) ne može se reći isto. Pevačica još od 15. godine ima probleme sa alkoholom, drogom, depresijom i anoreksijom.

Kloi Latanci tvrdi da je odrastanje uz slavnu ličnost veoma stresno i kaže da se pod velikim pritiskom odala alkoholu i narkoticima. Destruktivna spirala počela je sa anoreksijom, a završila se kombinacijom alkohola, kokaina i antidepresiva. Pevačica je upravo završila sa rehabilitacijom i trudi se da zauvek ostavi poroke.

"Slava vas totalno uništi. Ne mogu da krivim majku za svoje probleme, ali da sam mogla da biram, nikada ne bih bila dete slavne ličnosti. To može da upropasti život", rekla je Kloi.

Ona je dodala da je najvažnije imati čvrst karakter "inače ćete završiti kao Lindzi Lohan".

"Mnogi poznati i njihova deca se bore sa demonima i zavisnostima, baš kao i ja, ali nisu svi dovoljno jaki da ih pobede. Uznemirujuće je što danas svi žele da budu poznati. Naša kultura je bolesna".

Kloi je prvi put pokušala da se uhvati u koštac sa anoreksijom kada je imala 18 godina, ali kaže da nije bilo rezultata.

"Na kraju sam sama uspela da se izvučem iz toga, ali sam jedan problem zamenila drugim. Postala sam zavisnik", otkrila je ćerka slavne glumice.

Kada je potpisala ugovor za prvi album, postala je svesna pritiska slave. U kombinaciji sa depresijom, to je bio recept za katastrofu. Na kokain je trošila 80 dolara dnevno, a često ga je mešala sa alkoholom.

"Došla sam u stadijum kada sam kokain uzimala umesto doručka. Išla sam sa jedne žurke na drugu, danima nisam spavala. Mama i tata nisu imali pojma šta se dešava", kaže Kloi. Ona je jednog dana odlučila da sve prizna majci. Kako kaže, satima je plakala u njenom naručju, a Olivija ju je tešila.

"Govorila mi je da će sve biti u redu i da veruje u mene. Ujutru me je odvela na rehabilitaciju, gde sam provela sedam meseci. I dalje se borim protiv anksioznosti, ali uzimam lekove i osećam se mnogo bolje".

Kloi Latanci bi uskoro trebalo da se uda za svog verenika Džejmsa Driskila, instruktora borilačkih veština.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track