Lana del Rej u filmskim vodama

Dokumentarac o Danijelu Džonstonu

Lana del Rej u filmskim vodama

Pop kultura -
Pevačica je donirala oko10 hiljada dolara za snimanje dokumentarca o Danijelu Džonstonu pa je postala i izvršni producen na ovom projektu

Talentovana pevačica Lana del Rej dobila je priliku da se oproba u filmskim vodama. Naime, ona je izvršni producent dokumentarca o američkom umetniku Danijelu Džonstonu koji boluje od bipolarnog poremećaja i šizofrenije.

Inače, Lana je dugogodišnji obožavalac ovog američkog pevača, muzičara i slikara. Pevačica je donirala oko10 hiljada dolara za snimanje dokumentarca o Danijelu Džonstonu pa je postala i izvršni producen na ovom projektu. Film je zapravo jedna muzička prča o umetniku koga proganjaju psihodelični snovi, košmari i likovi iz priošlosti. Ideja je bila da se realizuje priča i sećanje o umetnikovom životu.

Kako bi snimili razgovor sa Danijelom, Lana je mesec dana boravila na njegovom ranču u Teksasu.

Lanini fanovi su nestrpljivi da čuju kada će biti objavljen njen sledeći album, ali ona je želela da bude iskrena pa je rekla kako još uvek nema inspiraciju za nove pesme i da je njena muzika vrlo specifična, te da joj inspiracija dolazi u retkim trenucima što je jako nezahvalno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track