Najnovije vesti

Srpska verzija serije ER: Glumci se obučavali u operacionoj sali!

Svetski nivo

Srpska verzija serije ER: Glumci se obučavali u operacionoj sali!

Pop kultura
Za potrebe serije „Urgentni centar“ svi njeni akteri pohađali su obuku kako bi mogli da simuliraju hitne hirurške intervencije
1 / 4

Snimanje serije „Urgentni centar“ počinje u produkciji „Imoušna“, a po ugledu na američku seriju „ER“.

Glumci, među kojima su Ivan Bosiljčić, koji je zauzeo mesto Džordža Klunija u američkoj verziji, Miki Manojlović, Marko Janjić, Katarina Radivojević, Ivan Jevtović, Danica Maksimović i mnogi drugi, prošli su ozbiljne obuke kako bi mogli da simuliraju operacije.

- Snimanja traju po 12 sati i glumcima nije bilo nimalo lako da prođu obuku da bi mogli da odrade scene iz operacione sale. Još se ne zna na kojoj će televiziji biti emitovana serija jer je produkcija u pregovorima sa više njih. Pilot epizoda se svima dopala. Prva sezona će imati 25 epizoda - rekao je naš izvor.

Vlasnik produkcije „Imoušn“ Goran Stamenković prezadovoljan je ekipom i načinom na koji teče snimanje.

- Radimo u saradnji sa Amerikancima iz „Vorner bradersa“ i mi smo prva produkcija iz ovog dela Evrope koja je uspela da uspostavi tako blisku saradnju s njima. Serija „ER“ im je veoma bitna i kad su pogledali pilot epizodu, dali su nam zeleno svetlo da radimo celu prvu sezonu. „Imoušn“ ima ekskluzivno pravo za celu bivšu Jugoslaviju za taj projekat - rekao je Stamenković za Kurir.

Inače, ova produkcija proizvela je serije s rekordnom gledanošću, među kojima su „Žene s Dedinja“ i „Sinđelići“, koji se trenutno emituju, a publika ih obožava.

(Z. M.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...