RASKOŠ: Bekamovi kupili vilu za 40 miliona funti!
Foto: Rojter

Novi dom

RASKOŠ: Bekamovi kupili vilu za 40 miliona funti!

Pop kultura -
Vila Bekamovih se nalazi u zapadnom delu Londona i ima četiri sprata, a unutar nje će se nalaziti frizerski salon, kao i dve sobe za kolekciju cipela modne dizajnerke

Porodica Bekam kupila je vilu u Londonu za 40 miliona funti. Vila Bekamovih se nalazi u zapadnom delu Londona i ima četiri sprata, a unutar nje će se nalaziti frizerski salon, kao i dve sobe za kolekciju cipela modne dizajnerke.

Viktorija i (39) i Dejvid (38) za kuću su izdvojili 40 miliona funti, a još pet miliona funti će potrošiti na renoviranje. U vili će se nalaziti čak i soba za odevanje, šminkanje i manikir. Osoblje i telohranitelji imaće ulaz kroz tunel, što će im omogućiti da na drugo imanje pređu bez danjeg svetla.

Par je već instalirao zvučni sistem kako bi bili sigurni da će u svakoj sobi vile putem mobitela i kompjutera moći slušati muziku, a u planu imaju i da u svako kupatilo postave plazmu.

Bruklin (14), Romeo (11), Kruz (8) i dvogodišnja Harper svoje sobe imaće drugom spratu, a na prvom su soba za učenje, teretana i soba za masažu.

Par je početkom novembra prodao svoj dom u Hertfordširu, poznat i kao Bekamov dvorac. Dejvid bio je očajan zbog prodaje za koji ga veže tako mnogo uspomena, međutim s novim domom slavna obitelj započinje i novo razdoblje u svom životu. U novu vilu preseliće se oko Božića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track