Kanje Vest: Kim i ja smo kao Romeo i Julija, o našoj ljubavi će se pričati!
Foto: Ap

Opčinjen svojom verenicom

Kanje Vest: Kim i ja smo kao Romeo i Julija, o našoj ljubavi će se pričati!

Pop kultura -
Naša ljubavna priča je priča za sva vremena. Od prvog trenutka sam imao utisak da smo poput Romea i Julije, samo što sam ja reper, a ona rijaliti zvezda, rekao je Knaje Vest

Kanje Vest je oduvek bio otvoren po pitanju svoje zaljubljenosti u Kim Kardašijan. Čak je priznao da je docrtavao sebe na Božićnim čestitkama porodice Kardašijan. Sada je konačno zaprosio Kim, ali i dalje ne prestaje da govori o svojoj ljubavi prema njoj.

Iako je Kim tokom godinama bila u raznim vezama, Kanje ju je strpljivo čekao i sada je otkrio koliko dugo je zapravo zaljubljen u majku svoje ćerke. Tokom intervjua sa radio voditeljem Endžijem Martinezom, reper je veći deo vremena govorio o svojoj verenici.

Volim je od prvog dana kada sam je ugledao, a ne sećam se tačno kada je to bilo. Sećam se samo da sam video njene slike sa Paris Hilton u Australiji i tada sam pitao Don Sija da li zna ko je ta devojka.

Reper je njihovu vezu čak uporedio i sa Šekspirovom tragedijom "Romeo i Julija" i dodao da je njihova priča o ljubavi, a ne o novcu.

Naša ljubavna priča je priča za sva vremena. Od prvog trenutka sam imao utisak da smo poput Romea i Julije, samo što sam ja reper, a ona rijaliti zvezda.

Kim i beba Nort trenutno prate Kanjea po Americi gde on održava svoju turneju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track