Keti Peri: Mnogi pevači zloupotrebljavaju Tviter
Foto: Daily Mail

Ne koristi društvene mreže za svoju promociju

Keti Peri: Mnogi pevači zloupotrebljavaju Tviter

Pop kultura -
Keti Peri koja ima gotovo 48 hiljada fanova na Tviteru kaže da je tajna njenog uspeha to što ona sama komunicira sa svojim fanovima i ne dozvoljava da bilo ko drugi upravlja njenim nalogom na društvenim mrežama

Popularana pevačica Keti Peri koja je od nedavno postala i najpopularnija osoba na Tviteru jer je prestigla Džastina Bibera po broju fanova rekla je kako mnoge njene kolege koriste društvene mreže za sopstvenu promociju, a ne za komunikaciju i lični kontakt sa svojim obožavaocima.

Keti Peri koja ima gotovo 48 hiljada fanova na Tviteru kaže da je tajna njenog uspeha to što ona sama komunicira sa svojim fanovima i ne dozvoljava da bilo ko drugi upravlja njenim nalogom na društvenim mrežama. Oseća veliku odgovornost kod ovakve komunikacije sa obožavaocima i ne opterećuje ih "raznim glupostima".

"Jako vodim računa o tome šta ću napisati. Ja svoje fanove ne nagovaram da kupe moj singl ili novi album. Tviter koristim kako bi komunicirala sa svojim obožavaocima", rekla je pevačica i zamerila kolegama koji ovu društvenu mrežu koriste radi lične promocije.

"Društvene mreže nisu stvorene za to. Napravljene su da bi komunicirali sa ljudima o stvarima koje volite. Mislim da je to i razlog zašto sam na prvom mestu po broju fanova i ljudi koji me prate", rekla je Keti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track